Stargate

Samenwerken met de Stargate

Tijdens Stargate Lichtwerk Clearing & Transmissions werk ik samen met mijn twee gouden Stargates. Het bijzondere is dat ze complementair zijn aan elkaar, dus onderling samenwerken en elkaar aanvullen. Het krachtveld wat daardoor ontstaat kan ik het beste omschrijven als een enorme dynamo. De 24 karaats gouden legering verhoogt bovendien maximaal het spectrum aan energiegolven.

Deze feiten zorgen ervoor dat ik in staat ben diep door te dringen in ons universum en buiten haar grenzen nog verder in onze kosmos kan reizen. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar samen met verschillende (inter) galactische Lichtwezens, Vrienden en Engelen Hiërarchieën, die hun dienstbaarheid maar al te graag aanbieden.

In het door mij geactiveerde veld van goddelijk Bewustzijn is het altijd de ziel die wordt uitgenodigd zich te openen. Ondanks haar verwondingen en daardoor verstoorde herinneringen begrijpt zij deze Taal van Licht, wat goddelijk Bewustzijn is. Gevangen in haar kosmisch trauma met vervormingen van welk soort dan ook, blijft zij in staat in resonantie te gaan met het geactiveerde veld. Juist dan kan de weg naar een stuk heling worden ingeslagen. Zelf heb je (grotendeels) geen besef wat de oorzaak is van het zogenaamde geheugenverlies van de ziel. Vandaar dat haar fragmentatie door middel van zelfheling nauwelijks tot niet mogelijk is. Je brein speelt in dit hele verhaal geen rol van betekenis. Sterker nog: met het willen vasthouden aan controle, te willen analyseren en verklaren, raak je verder van het pad van dit specifiek helingswerk.

Wat er daarna gebeurt is afhankelijk van het thema. Zoals met al het Werk, reis ik mee naar juist die specifieke energievelden waar de oorsprong van het trauma te vinden is. De oorzaak van de verzwakte levensenergie van de getraumatiseerde ziel die broos en kwetsbaar is, wordt opgespoord en verder geheeld. Hierna kan ook gewerkt worden aan het verzwakt emotionele lichaam en het herstel van de verbinding met je Heilige Hart, je bovenste hartenchakra.

Al naar gelang het pijnstuk is ook inzicht en bewustzijnsverruiming in de ruimste zin des woords,  een belangrijk uitgangspunt.  Een mentaal lichaam wat afgesneden is van hogere gedachten, houden je klein. Alle herinneringen dat je goddelijk bent, op de wereld maar niet van de wereld, niet je lijden bent maar het vasthoudt, worden door specifieke genetische sleutelcodes opnieuw in het celkerngeheugen geprent.

 

 

error: oeps