Individueel

INDIVIDUEEL

Degene die mijn praktijk weten te vinden, hebben een aantal gemeenschappelijke factoren. Ze denken ‘iets te zijn’, wat neerkomt op een overtuiging over zichzelf. En ze zijn op zoek naar werkelijke verbinding: in relatie tot zichZelf, de ander en/of met God, de Bron, het grote Mysterie.

De mogelijkheden waaruit jij kunt kiezen zijn:

  • live sessies of via video call 
  • zuiveringsprogramma’s  ‘Inner Clearing’ 
  • teachings ‘Sterven’ en ‘Stervensbegeleiding’  
  • meditatieprogramma’s via Soundcast
  • maandelijkse Stargate sessies

De talrijke gratis podcasts, blogs en het boek ‘Reis naar diepere Waarheden’ zijn beslist een verrijking.

Individuele sessies

Is je zoektocht een spirituele zoektocht, dan is jezelf leren kennen het uitgangspunt. Soms vergt het moed het besluit te nemen emotionele bagage en psychische schade op te gaan ruimen. Maar het diepe verlangen naar rust, liefde, verbinding en innerlijke vreugde wint het van de aarzeling. Dat is het startsein voor jouw innerlijke bevrijding. 

Voor onze afspraak ontvang je een uitgebreid intakeformulier. Hierdoor kunnen we tijdens het consult, fysiek in mijn praktijk te Dronten of via videochat, direct aan de slag. Waar velen het bij praten houden, zo gaan wij direct naar de ervaring en de oorsprong van het trauma. Want waarom via Timboektoe reizen wanneer we een rechtstreekse route kunnen nemen?

Iedere schaduw, ongeacht de ernst ervan wordt gezien, doorleefd én geheeld. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een innerlijk kind stuk,, geboortetrauma, energieoverdracht, vorige levens, programmaties, angsten, misbruik of kosmisch trauma van de ziel.

Locatie: Dronten of online video call
Tijd: max. 2 uur
Investering: € 15,00 per 15 minuten
Inclusief intake en verslag

Voor vragen en het maken van een afspraak.
Klik hier om mij te mailen

Inner Clearing

Inner Clearing 1

Dit is een uniek 2,5 maand durend individueel zuiveringsprogramma gericht op verstoorde velden en verbindingen.
De basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.
Meer informatie over dit traject vind je hier

Inner Clearing 2

Dit is een uniek 3 maanden durend individueel zuiveringsprogramma gericht op je DNA.
De basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.
Meer informatie over dit traject vind je hier

Inner Clearing 3

Dit is een uniek 2 maanden durend individueel zuiveringsprogramma, gericht op de zeven fysieke hoofdchakra’s met in hun kern het chakra-kristalzaad en de chakra-kristalsleutels. De basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.

Meer informatie over dit traject vind je hier

Inner Clearing 4

Dit is een uniek 2 maanden durend individueel zuiveringsprogramma gericht op angst in de bijnieren, de basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.

Meer informatie over dit traject vind je hier

Zo hebben anderen de inner clearing ervaren:

Fysiek, psygisch en energetische transformatie
Met al veel "schaduwwerk" achter de rug, benieuwd naar wat deze clearing mocht brengen. Inmiddels gemerkt dat een fysiek lichaam veel meer onthoudt, vast houdt en draagt dan menig zich bewust is. Oude patronen zijn doorbroken, verbindingen verbroken en nieuwe inzichten en energie beschikbaar. Ik zie uit naar de volgende clearing(s).
Mijn innerlijk weten groeit gestaag
Alsof er een ‘lading’ van mij is afgevallen/ afgepeld. Een nieuwe IK! Zonder verwachtingen de sessies ingegaan, toen kwamen bijzondere ervaringen.  Regelmatig dromen, die oude patronen afsloten met duidelijke boodschappen. Kan nu meer loslaten, situaties van een afstand zien. Steeds meer synchroniciteit in mijn leven, mijn innerlijk weten ontwikkelt zich gestaag, evenals het vertrouwen in mijn eigen gevoel. 
Er gebeurt meer dan je denkt
Tijdens de meeste nachten heb ik diep geslapen, meer gedroomd. Oude gebeurtenissen en klachten passeerden de revue en verdwenen na een week. Het opvallendste is nu dat ik meer ontspanning ben, met meer zelfvertrouwen: ‘ik mag er zijn’. Er gebeurt meer dan je denkt. Heel dankbaar.
Mijn Zelf heeft meer ruimte
Dorrit is een bijzondere en krachtige dame die vanuit Waarheid en Liefde onomwonden, zonder poe-ha, faciliteert in transformatie. De clearing heeft veel diepe lagen geraakt. Zo zijn oude overtuigingen en karmische banden verbroken en heeft mijn Zelf meer ruimte ingenomen, is verankerd. De herinnering aan en leven wie ik ben, wordt steeds sterker.
Sterven

De reis naar de Overkant

Deze Teaching geeft inzicht in het gecompliceerde proces wat sterven is.
Alles draait daarbij om een soepele doorgang van je ziel, zodat ze na haar rustperiode in heelheid opnieuw kan incarneren. 

Meer informatie vind je hier

Stervensbegeleiding

Meereizen met de dood

Sterven doe je alleen, maar deskundige ondersteuning in dit proces is uiterst waardevol.
Leer hoe jij de stervende na de dood begeleidt en de ziel bewaakt totdat ze haar rustplaats heeft bereikt.

Meer informatie vind je hier

Zo hebben anderen de individuele sessies ervaren:

Wat een verademing
Was ik Dorrit maar eerder tegengekomen, dat had me heel wat bespaart, ook letterlijk. Wat een verademing om tijdens één sessie bij de kern van mijn probleem te komen en dat deze geheeld werd. Dankbaar voor ook het uitgebreide verslag.
Helder inzicht
Ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Tijdens deze 1e sessie kwam ik tot de kern van mijn 'klacht', heb er contact mee kunnen maken en doorvoeld. Dit gaf ook een helder inzicht m.b.t. de thema's in mijn leven. Dorrit adviseerde er aandacht aan te blijven besteden. Een kleine week later kwam ik in een laagje angst terecht. De ademtechniek die ze mij vervolgens aanreikte hielp goed. Ik ervaar meer ruimte voor wie ik werkelijk ben en tegelijkertijd ontvouwt er zich nog van alles.
Heden en verleden aangeraakt
Bij mijn individuele sessies zijn pijnstukken van het heden en verleden aangeraakt. Deze worden opgeruimd/geheeld en Dorrit heeft mij tools gegeven om thuis zelf mee aan de slag te gaan. 
Samenwerken
Het samenwerken met jou geeft nog meer inzicht in de energetische stukken waar ik zelf niet of nauwelijks door heen kan komen omdat ze vaak te heftig en te pijnlijk zijn. Voor mij is dit een veilige manier.
Dorrit dringt direct door tot de kern
Diepgang en ervaren opgevolgd door verrassing. Dorrit dringt direct door tot de kern. Dan volgt de heling en de inzichten maken het compleet.  
Met humor en liefdevol
Even wennen om zulke directe vragen gesteld te krijgen. Dorrit draait beslist niet om de hete brei heen. En zonder er aandacht aan te geven ziet ze zeker meer dan ik liet zien. Wat een bijzondere vrouw. Met ook nog humor en zeer liefdevol. 
De juiste vragen stellen
Dorrit weet door de juiste vragen te stellen je naar bepaalde situaties in het verleden terug te brengen. Je krijgt hier achteraf een mooi en duidelijk verslag.
Ongelofelijk
Ongelofelijk wat wij in een sessie hebben bereikt. Daar heb ik een half jaar met de psycholoog aan gewerkt met niet eens dezelfde uitkomst. 
Weer aangesloten op het Veld
Wat een shift heb ik ervaren de afgelopen 2 weken. Dankjewel voor jouw hulp, inzicht, kundigheid. Het besef dat ik mijn licht, vrijheid gewoon terug kan opeisen heeft geleid tot spontane sterke wens: "Ik ontbind alle contracten die ik had afgesloten!". Wauw! Ik voel me weer heel en aangesloten op het "netwerk", het Veld.

Maandelijkse Stargate sessies

Sessies op afstand & afstemming

De sessies op afstand & afstemming vinden plaats
van 11.00 uur tot 12.00 uur.
De investering is € 25,00 per sessie inclusief voorbereiding en verslag.

Klik hier voor meer algemene achtergrondinformatie over de clearings

Clearing blokkades astrale lichaam.

12 mei

Innerlijke groeien betekent je blijven ontkoppelen van lagere frequenties die zich in je wortel- en navel chakra en zonnevlecht hebben verankerd. Door deze actie versterk je de stroom van Levenskracht.

Klik hier om je aan te melden.

Zuivering

9 juni

Helder worden in de geest, leren dat jij de kracht bezit jezelf te genezen begint bij het opeisen van je energetische soevereiniteit. Deze sessie richt zich op manipulatie-velden met hun bewustzijnsonderdrukking.

Klik hier om je aan te melden.

Zo hebben anderen de Clearing & Transmissions ervaren:

Stof tot nadenken en zelfreflectie
Mijn ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen. Er zijn steeds weer interessante nieuwe topics waar de sessies helpen om (vervolg)stappen te kunnen zetten. Naast de energetische werking, bieden ze stof tot ’nadenken’ en zelfreflectie.  
Iedere sessie weer anders
Iedere sessie weer anders, dat maakt het ook zo bijzonder. Voor mij werkt het helend, geeft inzicht, energie en bewustwording. Het verslag van Dorrit geeft duidelijkheid. Fijn om dan te reageren en feedback te ontvangen, maakt het extra waardevol.  
Geen enkele sessie is van tevoren in te schatten
Het is een hele mond vol en houdt veel in. De vrienden van Dorrit werken grondig en degelijk. Geen enkele sessie is van tevoren in te schatten, telkens weer een verrassing. En het werkt. Ik voel iedere keer weer de werking in de energie.
De sessies zijn iedere keer weer anders
De sessies zijn iedere keer weer anders en heel bijzonder. Ik ervaar het iedere keer weer op een andere manier, bewust, maar vaak ook onbewust, werkt dit nog lang door en heeft diepgang. Het voelt veilig, integer en is zeer verhelderend.
De sessies zijn zo bijzonder
De sessies zijn zo bijzonder dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Ik ken niemand die dit werk doet, naast Dorrit dan. Zo blij met je.   
Onbewust wordt er veel in gang gezet
Vanaf het moment van aanmelden voel ik beweging, onbewust wordt er veel in gang gezet. Voor mij niet onder woorden te brengen. Nog dezelfde dag volgt het verslag, en daar staat precies in wat gevoeld is, zo fijn, verhelderend.
Werk in het Licht.
Werk in het Licht. Achteraf is er grote dankbaarheid voor de verruiming, de inzichten, de ontmoetingen, voor wat het heeft gebracht. Het zijn sessies die integer zijn.  

NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte van actualiteiten en activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die ik organiseer?
Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen of iets op te merken?
Laat het mij weten per mail of via de contactpagina.

error: oeps