Aanbod 2023

Waar ben je in geïnteresseerd?

Klik hier voor individuele sessies of hier voor groepswerk.
Je kunt natuurlijk ook door de hele pagina scrollen en ontdekken wat bij je past.

INDIVIDUEEL

Live consult

Locatie: Dronten of online video call
Tijd: max. 2 uur
Investering: € 15,00 per 15 minuten
Inclusief intake en verslag

Voor vragen en het maken van een afspraak.
Klik hier om mij te mailen

Inner Clearing

Inner Clearing 1

Dit is een uniek 8 maanden durend individueel zuiveringsprogramma gericht op verstoorde velden en verbindingen.
De basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.
Meer informatie over dit traject vind je hier

Inner Clearing 2

Dit is een uniek 3 maanden durend individueel zuiveringsprogramma gericht op je DNA.
De basis voor de opbouw naar een kristallijn Lichaam.
Meer informatie over dit traject vind je hier

Zo hebben anderen de inner clearing ervaren:

Mijn Zelf heeft meer ruimte
Dorrit is een bijzondere en krachtige dame die vanuit Waarheid en Liefde onomwonden, zonder poe-ha, faciliteert in transformatie. De clearing heeft veel diepe lagen geraakt. Zo zijn oude overtuigingen en karmische banden verbroken en heeft mijn Zelf meer ruimte ingenomen, is verankerd. De herinnering aan en leven wie ik ben, wordt steeds sterker.
Er gebeurt meer dan je denkt
Tijdens de meeste nachten heb ik diep geslapen, meer gedroomd. Oude gebeurtenissen en klachten passeerden de revue en verdwenen na een week. Het opvallendste is nu dat ik meer ontspanning ben, met meer zelfvertrouwen: ‘ik mag er zijn’. Er gebeurt meer dan je denkt. Heel dankbaar.
Mijn innerlijk weten groeit gestaag
Alsof er een ‘lading’ van mij is afgevallen/ afgepeld. Een nieuwe IK! Zonder verwachtingen de sessies ingegaan, toen kwamen bijzondere ervaringen.  Regelmatig dromen, die oude patronen afsloten met duidelijke boodschappen. Kan nu meer loslaten, situaties van een afstand zien. Steeds meer synchroniciteit in mijn leven, mijn innerlijk weten ontwikkelt zich gestaag, evenals het vertrouwen in mijn eigen gevoel. 
Fysiek, psygisch en energetische transformatie
Met al veel "schaduwwerk" achter de rug, benieuwd naar wat deze clearing mocht brengen. Inmiddels gemerkt dat een fysiek lichaam veel meer onthoudt, vast houdt en draagt dan menig zich bewust is. Oude patronen zijn doorbroken, verbindingen verbroken en nieuwe inzichten en energie beschikbaar. Ik zie uit naar de volgende clearing(s).
Sterven

De reis naar de Overkant

Deze Teaching geeft inzicht in het gecompliceerde proces wat sterven is.
Alles draait daarbij om een soepele doorgang van je ziel, zodat ze na haar rustperiode in heelheid opnieuw kan incarneren. 

Meer informatie vind je hier

Stervensbegeleiding

Meereizen met de dood

Sterven doe je alleen, maar deskundige ondersteuning in dit proces is uiterst waardevol.
Leer hoe jij de stervende na de dood begeleidt en de ziel bewaakt totdat ze haar rustplaats heeft bereikt.

Meer informatie vind je hier

Zo hebben anderen de individuele sessies ervaren:

Met humor en liefdevol
Even wennen om zulke directe vragen gesteld te krijgen. Dorrit draait beslist niet om de hete brei heen. En zonder er aandacht aan te geven ziet ze zeker meer dan ik liet zien. Wat een bijzondere vrouw. Met ook nog humor en zeer liefdevol. 
Samenwerken
Het samenwerken met jou geeft nog meer inzicht in de energetische stukken waar ik zelf niet of nauwelijks door heen kan komen omdat ze vaak te heftig en te pijnlijk zijn. Voor mij is dit een veilige manier.
Heden en verleden aangeraakt
Bij mijn individuele sessies zijn pijnstukken van het heden en verleden aangeraakt. Deze worden opgeruimd/geheeld en Dorrit heeft mij tools gegeven om thuis zelf mee aan de slag te gaan. 
Ongelofelijk
Ongelofelijk wat wij in een sessie hebben bereikt. Daar heb ik een half jaar met de psycholoog aan gewerkt met niet eens dezelfde uitkomst. 
Dorrit dringt direct door tot de kern
Diepgang en ervaren opgevolgd door verrassing. Dorrit dringt direct door tot de kern. Dan volgt de heling en de inzichten maken het compleet.  
Weer aangesloten op het Veld
Wat een shift heb ik ervaren de afgelopen 2 weken. Dankjewel voor jouw hulp, inzicht, kundigheid. Het besef dat ik mijn licht, vrijheid gewoon terug kan opeisen heeft geleid tot spontane sterke wens: "Ik ontbind alle contracten die ik had afgesloten!". Wauw! Ik voel me weer heel en aangesloten op het "netwerk", het Veld.
Wat een verademing
Was ik Dorrit maar eerder tegengekomen, dat had me heel wat bespaart, ook letterlijk. Wat een verademing om tijdens één sessie bij de kern van mijn probleem te komen en dat deze geheeld werd. Dankbaar voor ook het uitgebreide verslag.
De juiste vragen stellen
Dorrit weet door de juiste vragen te stellen je naar bepaalde situaties in het verleden terug te brengen. Je krijgt hier achteraf een mooi en duidelijk verslag.
Helder inzicht
Ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Tijdens deze 1e sessie kwam ik tot de kern van mijn 'klacht', heb er contact mee kunnen maken en doorvoeld. Dit gaf ook een helder inzicht m.b.t. de thema's in mijn leven. Dorrit adviseerde er aandacht aan te blijven besteden. Een kleine week later kwam ik in een laagje angst terecht. De ademtechniek die ze mij vervolgens aanreikte hielp goed. Ik ervaar meer ruimte voor wie ik werkelijk ben en tegelijkertijd ontvouwt er zich nog van alles.

PODCAST / SOUNDCAST

Wil je wél aan de slag en kies je graag zelf waar en wanneer?

Podcast Zelfhelend vermogen

ZELFHELEND VERMOGEN

Lichamelijk in evenwicht komen betekent het herstellend vermogen van je lichaam leren aan te spreken. Het wonderbaarlijke van iedere cel is dat zij reageert op emoties, op een gevoel van dat moment.
Het zijn deze signalen die (on)bewust iedere seconde, worden uitgezonden en opgeslagen in haar geheugen.

Deze meditaties brengen je terug naar het verloren contact met je celgeheugen.

Klik hier voor meer informatie

DE 7 LICHTWEKEN

Ga aan de slag met 7 Lichtweken, dé “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Dit is de combinatie van meerdere podcasts die ik ‘teachings’ noem, want dát is feitelijk de inhoud.

Gedurende 7 weken krijg je iedere week toegang tot een nieuw onderwerp. Met de lichtweken kun je op ieder moment aan de slag en je kunt ze het hele jaar door beluisteren en het geleerde toepassen.

Klik hier voor meer informatie

KRACHT VAN DE STILTE

Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken. Er ontstaan zinvolle gedachten die jouw creatief vermogen stimuleren. Ze zorgen voor geestelijke ontspanning en een heldere geest zodat je vanuit overvloed kunt gaan leven.
Ontdek de Kracht van de stilte om je mind te trainen. Verminder je ballast en creëer meer ruimte zodat je met je creativiteit aan de slag kunt gaan. Meer innerlijke vrijheid en rust ervaren, een ontspannen geest.

Klik hier voor meer informatie

GROEPSWERK

Sessies op afstand & afstemming

De sessies op afstand & afstemming vinden plaats
van 11.00 uur tot 12.00 uur.
De investering is € 25,00 per sessie inclusief voorbereiding en verslag.

Klik hier voor meer algemene achtergrondinformatie over de clearings

Genezing Lichtlichamen.

17 september

Vitale Lichtlichamen hebben een eigen functie met één gemeenschappelijk doel: het hooghouden van goddelijke frequenties binnen je energieveld. Om verloren energieën te herstellen, waarna je geestelijk verder kunt ontwaken zal er onder begeleiding van de Crystal Beings een zuivering plaatsvinden.

Klik hier om je aan te melden.

Openen van het Kristallen Hart.

15 oktober

Geestelijk ontwaken is gekoppeld aan het leren openen van het Kristallen Hart. Leren werken met haar spirituele krachten kan alleen dan wanneer je hartcomplex geheeld wordt. En zal in je communicatielijn met de goddelijke sferen minder ruis te horen zijn.

Klik hier om je aan te melden.

Zuivering angst.

12 november

Angst is een vernietigende energie voor de ziel. Het veroorzaakt fikse interne schade waardoor haar Licht verzwakt. Het gevolg is dat het 1e Lichtlichaam wordt geïnfecteerd, de geest verdoofd en je verdere groei naar bewustheid drastisch wordt beïnvloed.

Klik hier om je aan te melden.

Terugblik 2023.

17 december

Wanneer je kiest te leven vanuit verbinding met de goddelijke krachten van Liefde en Goedheid, dan leef je in vrijheid. Aan het einde van dit jaar een waardevol moment terug te blikken; wat geef ik vrij, waar dank ik voor en wat mag verankerd worden binnen mijn celkernstructuur?

Klik hier om je aan te melden.

Zo hebben anderen de Clearing & Transmissions ervaren:

Werk in het Licht.
Werk in het Licht. Achteraf is er grote dankbaarheid voor de verruiming, de inzichten, de ontmoetingen, voor wat het heeft gebracht. Het zijn sessies die integer zijn.  
De sessies zijn iedere keer weer anders
De sessies zijn iedere keer weer anders en heel bijzonder. Ik ervaar het iedere keer weer op een andere manier, bewust, maar vaak ook onbewust, werkt dit nog lang door en heeft diepgang. Het voelt veilig, integer en is zeer verhelderend.
De sessies zijn zo bijzonder
De sessies zijn zo bijzonder dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Ik ken niemand die dit werk doet, naast Dorrit dan. Zo blij met je.   
Stof tot nadenken en zelfreflectie
Mijn ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen. Er zijn steeds weer interessante nieuwe topics waar de sessies helpen om (vervolg)stappen te kunnen zetten. Naast de energetische werking, bieden ze stof tot ’nadenken’ en zelfreflectie.  
Geen enkele sessie is van tevoren in te schatten
Het is een hele mond vol en houdt veel in. De vrienden van Dorrit werken grondig en degelijk. Geen enkele sessie is van tevoren in te schatten, telkens weer een verrassing. En het werkt. Ik voel iedere keer weer de werking in de energie.
Iedere sessie weer anders
Iedere sessie weer anders, dat maakt het ook zo bijzonder. Voor mij werkt het helend, geeft inzicht, energie en bewustwording. Het verslag van Dorrit geeft duidelijkheid. Fijn om dan te reageren en feedback te ontvangen, maakt het extra waardevol.  
Onbewust wordt er veel in gang gezet
Vanaf het moment van aanmelden voel ik beweging, onbewust wordt er veel in gang gezet. Voor mij niet onder woorden te brengen. Nog dezelfde dag volgt het verslag, en daar staat precies in wat gevoeld is, zo fijn, verhelderend.

NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte van actualiteiten en activiteiten.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die ik organiseer?
Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen of iets op te merken?
Laat het mij weten per mail of via de contactpagina.

error: oeps