Meditaties

Meditaties

Wil je actief aan de slag en kies je graag zelf waar en wanneer?

Ontdek wat er in jou leeft met de Soundcasts van Stargate Lichtwerk.

Meditaties zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helpen zichzelf te ontdekken, opnieuw contact te maken met hun intuïtie en te begrijpen wat er met hun geest, lichaam en emoties gebeurt.

Mijn Soundcasts bevatten teachings en meditaties, die je online in je eigen tempo kunt verkennen en gebruiken.

Je kunt naast de onderstaande Soundcasts ook naar mijn gratis podcasts luisteren op jouw favoriete podcast-kanaal.

teachings op je mobiel
Actief aan de slag, waar en wanneer het jou uit komt
Podcast Zelfhelend vermogen

ZELFHELEND VERMOGEN

Lichamelijk in evenwicht komen betekent het herstellend vermogen van je lichaam leren aan te spreken. Het wonderbaarlijke van iedere cel is dat zij reageert op emoties, op een gevoel van dat moment.
Het zijn deze signalen die (on)bewust iedere seconde, worden uitgezonden en opgeslagen in haar geheugen.

Deze meditaties brengen je terug naar het verloren contact met je celgeheugen.

Klik hier voor meer informatie

DE 7 LICHTWEKEN

Ga aan de slag met 7 Lichtweken, dé “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Dit is de combinatie van meerdere podcasts die ik ‘teachings’ noem, want dát is feitelijk de inhoud.

Gedurende 7 weken krijg je iedere week toegang tot een nieuw onderwerp. Met de lichtweken kun je op ieder moment aan de slag en je kunt ze het hele jaar door beluisteren en het geleerde toepassen.

Klik hier voor meer informatie

KRACHT VAN DE STILTE

Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken. Er ontstaan zinvolle gedachten die jouw creatief vermogen stimuleren. Ze zorgen voor geestelijke ontspanning en een heldere geest zodat je vanuit overvloed kunt gaan leven.
Ontdek de Kracht van de stilte om je mind te trainen. Verminder je ballast en creëer meer ruimte zodat je met je creativiteit aan de slag kunt gaan. Meer innerlijke vrijheid en rust ervaren, een ontspannen geest.

Klik hier voor meer informatie

Weer aangesloten op het Veld
Wat een shift heb ik ervaren de afgelopen 2 weken. Dankjewel voor jouw hulp, inzicht, kundigheid. Het besef dat ik mijn licht, vrijheid gewoon terug kan opeisen heeft geleid tot spontane sterke wens: "Ik ontbind alle contracten die ik had afgesloten!". Wauw! Ik voel me weer heel en aangesloten op het "netwerk", het Veld.
Mijn Zelf heeft meer ruimte
Dorrit is een bijzondere en krachtige dame die vanuit Waarheid en Liefde onomwonden, zonder poe-ha, faciliteert in transformatie. De clearing heeft veel diepe lagen geraakt. Zo zijn oude overtuigingen en karmische banden verbroken en heeft mijn Zelf meer ruimte ingenomen, is verankerd. De herinnering aan en leven wie ik ben, wordt steeds sterker.
Helder inzicht
Ik voelde me bij binnenkomst gelijk op mijn gemak. Tijdens deze 1e sessie kwam ik tot de kern van mijn 'klacht', heb er contact mee kunnen maken en doorvoeld. Dit gaf ook een helder inzicht m.b.t. de thema's in mijn leven. Dorrit adviseerde er aandacht aan te blijven besteden. Een kleine week later kwam ik in een laagje angst terecht. De ademtechniek die ze mij vervolgens aanreikte hielp goed. Ik ervaar meer ruimte voor wie ik werkelijk ben en tegelijkertijd ontvouwt er zich nog van alles.
Wat een verademing
Was ik Dorrit maar eerder tegengekomen, dat had me heel wat bespaart, ook letterlijk. Wat een verademing om tijdens één sessie bij de kern van mijn probleem te komen en dat deze geheeld werd. Dankbaar voor ook het uitgebreide verslag.
Met humor en liefdevol
Even wennen om zulke directe vragen gesteld te krijgen. Dorrit draait beslist niet om de hete brei heen. En zonder er aandacht aan te geven ziet ze zeker meer dan ik liet zien. Wat een bijzondere vrouw. Met ook nog humor en zeer liefdevol. 
Fysiek, psygisch en energetische transformatie
Met al veel "schaduwwerk" achter de rug, benieuwd naar wat deze clearing mocht brengen. Inmiddels gemerkt dat een fysiek lichaam veel meer onthoudt, vast houdt en draagt dan menig zich bewust is. Oude patronen zijn doorbroken, verbindingen verbroken en nieuwe inzichten en energie beschikbaar. Ik zie uit naar de volgende clearing(s).
Er gebeurt meer dan je denkt
Tijdens de meeste nachten heb ik diep geslapen, meer gedroomd. Oude gebeurtenissen en klachten passeerden de revue en verdwenen na een week. Het opvallendste is nu dat ik meer ontspanning ben, met meer zelfvertrouwen: ‘ik mag er zijn’. Er gebeurt meer dan je denkt. Heel dankbaar.
Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de audio?

Nadat je je hebt aangemeld voor de soundcast, krijg je per e-mail de uitnodiging om de Soundwise mobiele app te downloaden. Wanneer je je aanmeldt bij de app met het e-mail adres waarmee je je aankoop en registratie hebt gedaan, wordt het programma waarvoor je je hebt aangemeld automatisch in je bibliotheek geladen.

Kan ik offline luisteren?

Ja. Tik op het downloadpictogram naast een audiotrack om de track naar je telefoon te downloaden. Download de audio gewoon als je wifi hebt en je kunt er vervolgens, ook offline overal naar luisteren.

Mag ik de soundcast met anderen delen?

Nee, de aanschaf geeft het persoonlijke gebruiksrecht om voor jou alleen te gebruiken. Delen of zakelijk gebruik is niet toegestaan. Wil je de soundcast zakelijk toepassen, neem dan contact met mij op.

Kan ik meteen alle afleveringen beluisteren?

De eerste 7 weken ontvang je wekelijks 1 aflevering (teaching). Door hiermee een week aan de slag te gaan, zul je merken dat het een diepgaand effect heeft. De week erna ontvang je een volledig hierop afgestemde teaching. Aan het einde van de 7 weken kun ja alle teachings onbeperkt beluisteren.

Moet ik een smartphone hebben?

Nee hoor, je kunt alles ook prima online via je web browser (internet) van je laptop, desktop of pc beluisteren en lezen.

Zijn er bijkomende kosten?

Voor het onbeperkt beluisteren van de aangeschafte soundcast zijn geen extra kosten. Let op dat als je via je telecom provider bijv. via 4G de soundcasts downloadt of beluistert er mogelijk kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon door hen berekend wordt. Daarom adviseren wij om alle afleveringen via een wifi verbinding te downloaden of te beluisteren.

Wat is het verschil met een gewone podcast?

Alle opnames van deze soundcast zijn opgenomen waarbij ik in afstemming ben met jou als luisteraar. Daardoor werkt de energie door, alsof we een live consult hebben.

Werken deze teachings echt?

Jazeker, uiteraard is het zaak dat je er zelf actief mee aan de slag gaat. Je krijgt adviezen en tools dat je ook echt stappen kunt zetten in je leven.

Bied je ook gratis podcasts aan?

Ja, mijn podcasts zijn te beluisteren op je favoriete podcast platform, onder andere via Spotify, Anchor, Google en Apple podcasts.

Heb je vragen? Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Kom je er na het doornemen van de antwoorden toch niet uit?
Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps