Podcasts

PODCAST / SOUNDCAST

Wil je actief aan de slag en kies je graag zelf waar en wanneer?

Ontdek wat er in jou leeft met de Soundcasts van Stargate Lichtwerk.

Meditaties zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Ze worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helpen zichzelf te ontdekken, opnieuw contact te maken met hun intuïtie en te begrijpen wat er met hun geest, lichaam en emoties gebeurt.

Mijn Soundcasts bevatten teachings en meditaties, die je online in je eigen tempo kunt verkennen en gebruiken.

Je kunt naast de onderstaande Soundcasts ook naar mijn gratis podcasts luisteren op jouw favoriete podcast-kanaal.

teachings op je mobiel
Actief aan de slag, waar en wanneer het jou uit komt
De 7 lichtweken

DE 7 LICHTWEKEN

Ga aan de slag met 7 Lichtweken, dé “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Dit is de combinatie van meerdere podcasts die ik ’teachings’ noem, want dát is feitelijk de inhoud.

Gedurende 7 weken krijg je iedere week toegang tot een nieuw onderwerp. Met de lichtweken kun je op ieder moment aan de slag en je kunt ze het hele jaar door beluisteren en het geleerde toepassen.

Klik hier voor meer informatie

kracht van stilte

KRACHT VAN DE STILTE

Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken. Er ontstaan zinvolle gedachten die jouw creatief vermogen stimuleren. Ze zorgen voor geestelijke ontspanning en een heldere geest zodat je vanuit overvloed kunt gaan leven. Ontdek de Kracht van de stilte om je mind te trainen. Verminder je ballast en creëer meer ruimte zodat je met je creativiteit aan de slag kunt gaan. Meer innerlijke vrijheid en rust ervaren, een ontspannen geest.

Klik hier voor meer informatie

Samenwerken
Het samenwerken met jou geeft nog meer inzicht in de energetische stukken waar ik zelf niet of nauwelijks door heen kan komen omdat ze vaak te heftig en te pijnlijk zijn. Voor mij is dit een veilige manier.
De sessies zijn iedere keer weer anders
De sessies zijn iedere keer weer anders en heel bijzonder. Ik ervaar het iedere keer weer op een andere manier, bewust, maar vaak ook onbewust, werkt dit nog lang door en heeft diepgang. Het voelt veilig, integer en is zeer verhelderend.
Voor rust, diepgang en inspiratie
Voor rust, diepgang en inspiratie zet ik de podcasts van Dorrit op. Fijne stem, helpt mij verder op mijn pad, resoneert altijd.   
Iedere sessie weer anders
Iedere sessie weer anders, dat maakt het ook zo bijzonder. Voor mij werkt het helend, geeft inzicht, energie en bewustwording. Het verslag van Dorrit geeft duidelijkheid. Fijn om dan te reageren en feedback te ontvangen, maakt het extra waardevol.  
De sessies zijn zo bijzonder
De sessies zijn zo bijzonder dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb. Ik ken niemand die dit werk doet, naast Dorrit dan. Zo blij met je.   
Werk in het Licht.
Werk in het Licht. Achteraf is er grote dankbaarheid voor de verruiming, de inzichten, de ontmoetingen, voor wat het heeft gebracht. Het zijn sessies die integer zijn.  
Onbewust wordt er veel in gang gezet
Vanaf het moment van aanmelden voel ik beweging, onbewust wordt er veel in gang gezet. Voor mij niet onder woorden te brengen. Nog dezelfde dag volgt het verslag, en daar staat precies in wat gevoeld is, zo fijn, verhelderend.
Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de audio?

Nadat je je hebt aangemeld voor de soundcast, krijg je per e-mail de uitnodiging om de Soundwise mobiele app te downloaden. Wanneer je je aanmeldt bij de app met het e-mail adres waarmee je je aankoop en registratie hebt gedaan, wordt het programma waarvoor je je hebt aangemeld automatisch in je bibliotheek geladen.

Kan ik offline luisteren?

Ja. Tik op het downloadpictogram naast een audiotrack om de track naar je telefoon te downloaden. Download de audio gewoon als je wifi hebt en je kunt er vervolgens, ook offline overal naar luisteren.

Mag ik de soundcast met anderen delen?

Nee, de aanschaf geeft het persoonlijke gebruiksrecht om voor jou alleen te gebruiken. Delen of zakelijk gebruik is niet toegestaan. Wil je de soundcast zakelijk toepassen, neem dan contact met mij op.

Kan ik meteen alle afleveringen beluisteren?

De eerste 7 weken ontvang je wekelijks 1 aflevering (teaching). Door hiermee een week aan de slag te gaan, zul je merken dat het een diepgaand effect heeft. De week erna ontvang je een volledig hierop afgestemde teaching. Aan het einde van de 7 weken kun ja alle teachings onbeperkt beluisteren.

Moet ik een smartphone hebben?

Nee hoor, je kunt alles ook prima online via je web browser (internet) van je laptop, desktop of pc beluisteren en lezen.

Zijn er bijkomende kosten?

Voor het onbeperkt beluisteren van de aangeschafte soundcast zijn geen extra kosten. Let op dat als je via je telecom provider bijv. via 4G de soundcasts downloadt of beluistert er mogelijk kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon door hen berekend wordt. Daarom adviseren wij om alle afleveringen via een wifi verbinding te downloaden of te beluisteren.

Wat is het verschil met een gewone podcast?

Alle opnames van deze soundcast zijn opgenomen waarbij ik in afstemming ben met jou als luisteraar. Daardoor werkt de energie door, alsof we een live consult hebben.

Werken deze teachings echt?

Jazeker, uiteraard is het zaak dat je er zelf actief mee aan de slag gaat. Je krijgt adviezen en tools dat je ook echt stappen kunt zetten in je leven.

Bied je ook gratis podcasts aan?

Ja, mijn podcasts zijn te beluisteren op je favoriete podcast platform, onder andere via Spotify, Anchor, Google en Apple podcasts.

Heb je vragen? Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Kom je er na het doornemen van de antwoorden toch niet uit?
Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps