Clearing & Transmissions, Stargate

Op Afstemming

Heb jij vroeger ook wel eens met je vriendinnetje of vriendje afgesproken om op een specifieke moment je met elkaar te verbinden? Bijvoorbeeld door op hetzelfde tijdstip ‘s nachts naar de maan te kijken? Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je je er vast wel een voorstelling van maken.

De maandelijkse activiteiten van Stargate Lichtwerk Clearing & Transmission werken op een soortgelijke manier “op afstand & afstemming”. Dit houdt in dat we zonder telefoon, computer, Zoom of andere digitale tools verbinden en zo via onze energetische lijnen contact met elkaar hebben. 

Je innerlijke gps systeem

Ik kan me voorstellen dat het onwennig kan zijn of dat je misschien van tevoren zelfs denkt: ‘deze manier van werken is niets voor mij.’ Immers je bent het niet gewend om op deze manier te communiceren. Juist in deze tijd, met een groots aanbod in de digitale wereld van online activiteiten, is de verleiding groot, net als de gemakzucht overigens, om niet je innerlijke vaardigheden te gaan ontwikkelen. 

De Aboriginals en andere natuurvolkeren die mijlen ver van elkaar verwijderd zijn, zijn nog steeds in staat om exact op de juiste manier informatie uit te wisselen. Hun innerlijke contactbron zorgt bij hen voor de communicatie.

 Een goede voorbereiding

Het is een heel natuurlijk proces en zeker de moeite waard om deze kwaliteit in jezelf te ontwikkelen. Het is de ervaring die leert dat ook jij vanuit afstemming in verbinding kunt zijn tijdens een dergelijke sessie. 

Samen zorgen we voor een goede voorbereiding.

Je ontvangt na je aanmelding alle benodigde informatie in een Word bestand. Ik zet er meestal een muzieksuggestie in om tijdens de sessie een  ontspannende en ondersteundende bijdrage te leveren. Als je het leuk vindt kun je na afloop met mij je ervaringen delen. Ik stuur binnen twee dagen in ieder geval een algemeen verslag, waarin ik het een en ander deel en uitleg wat er zoal op energetisch niveau gebeurd is.

Maak kennis met de Stargate sessies.
Een overzicht van data en onderwerpen vind je hier

error: oeps