Healing, Clearing & Transmissions

Individuele sessie

Live of online call

In momenten dat alles zwaar, donker of zelf uitzichtloos voor je lijkt, is in actie komen een haast onmogelijke opgave. Waar te beginnen en hoe ‘iets’ los te laten zodat het werkelijk geen invloed meer heeft op je verdere leven? Blij worden met jezelf, met een rustige creatieve geest, betekent afscheid nemen van slachtofferschap en kiezen voor Overvloed.

In het moment
van Nu creëer
ik mijn toekomst

Waar velen het bij praten houden, zo gaan wij naar de ervaring en de oorsprong van je trauma, je gebroken hart en verwonde ziel. Iedere schaduw, ongeacht de ernst ervan wordt gezien, doorleefd én geheeld. De volgende vraagstukken kunnen daarbij geheeld worden: innerlijk kind stukken, geboortetrauma, energieoverdracht, vorige levens, programmaties, angsten of bijvoorbeeld misbruik.

Het vergt moed om te besluiten om je emotionele bagage en psychische schade op te gaan ruimen. Het is altijd een diep verlangen naar rust, liefde, verbinding en innerlijke vreugde, wat het startsein geeft op weg naar bevrijding. Voel je daarbij gesteund door de Kracht van Liefde, zij helpt je te blijven vertrouwen dat innerlijke vrijheid je geboorterecht is!

Klik hier voor de mogelijkheden.

heilge geometrie

Groepswerk

Live events en op afstand en afstemming

Op afstand & afstemming zijn de mogelijkheden van Stargate Lichtwerk Clearing & Transmission grenzeloos. 

In de ego- ofwel persoonlijkheidsontmanteling, wordt je gefragmenteerde ziel tijdens iedere sessie dieper geheeld. Zo ook je oorspronkelijke menselijke DNA-afdruk en b.v. je Lichtlichamen. Downloadingen, uitlijningen, activaties, een totale ontkoppeling van contracten, overeenkomsten, geloftes, mind control-programma ’s, kruisigingsimplantaten, valse matrixen, zwarte magie en andere (inter)galactische schaduwvormen,  zijn een noodzaak voor bevrijding.
Alleen zó bevrijd jij jezelf! 

Nieuwgierig waar jij aan kunt deelnemen? Bekijk hier het aanbod.

Live events

Er zijn onderwerpen die het meer dan de moeite waard maken er aandacht aan te besteden. Alle Teachings, hoe uiteenlopend ook qua thema, zijn gericht op heling van je energielichamen en het ontvangen van diepere waarheden door inzichten en kennis. Dit alles om het ego verder te ontmantelen en je connectie met je goddelijk zelf te herstellen.

Achter iedere overtuiging en oordeel schuilt persoonlijk lijden en onwetendheid. Diepere waarheden ontdekken betekent transformatie! Je vernauwende blik wordt verdreven uit je geest, je verwonde hart en ziel verder geheeld. Er is ruimte voor vernieuwende perspectieven vanuit een hartgedragen bewustzijn.

Door het volgen van de eendaagse events in Lelystad en de meerdaagse events op Texel zal de ware betekenis van het Leven zich stukje bij beetje aan je ontvouwen.

Kijk hier voor het programma aanbod

Nieuwsgierig waar jij aan kunt deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Programma.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps