Groepswerk

Het groepswerk is gericht op verdieping in bewustheid, heling op celkernniveau, je getraumatiseerde ziel en je etherisch hart. Je kunt een keuze maken uit één en meerdaagse live events in respectievelijk Lelystad en op Texel. En de maandelijkse sessies Stargate Lichtwerk op afstand en in afstemming.

Leef zoals bedoeld

13 – 16 december

Je zou het bijna door de hectiek van alle dag en de turbulentie om je heen vergeten: alles is kosmische Intelligentie, ontstaan vanuit een perfect goddelijke Orde. In de stilte die de plek op Texel je biedt ga jij de universele Waarheid ervaren dat alles Eén is. ‘Leef zoals bedoeld’ geeft diepgang aan je verder ontwaken dat we in de kern van
onze wezen één en hetzelfde zijn. Dit inzicht geeft de werkelijke betekenis aan je tijdelijk bestaan.

Investering: € 330,00 op basis van een 2-persoonskamer,  vegetarische/veganistische ontbijt, lunch en 2 avondmaaltijden, bedlinnen, toeristenbelasting, thee, koffie. Exclusief overtocht.

Tijd: vrijdag 14.00 – maandag 10.30
Minimum aantal deelnemers: 5
Voor algemene informatie over je verblijf op Texel, lees mijn blog

heilge geometrie

Meerdaagse teachings Texel

Live

Zittend op een berg, ver weg van het ‘aardse gepeupel’ is het geen uitdaging, eerder een warm onthaal, om de geest te trainen stil te worden, waarna het hart en de ziel kunnen spreken. Op Texel vervangen we deze figuurlijke berg door  live teachings.

Deze worden in het najaar tussen november – december en/of  in het vroege voorjaar februari – maart georganiseerd. Omdat ik al het Werk zelf ontwikkel zijn ook deze teachings afgestemd op de tijdgeest van het moment.

Je kunt daarbij denken aan ‘Leven volgens Kosmische Wetten’,  ‘Vrije geest’, ‘Onthechting’, ‘Vergeven – loslaten – vrijgeven’, ‘Ik ben perfectie’, ‘Achter het moment van nu’.

De groepen bestaan maximaal uit 11 personen. Dit is een bewuste keuze, zodat ik iedereen maximale persoonlijke aandacht kan geven.

Nieuwsgierig waar jij aan kunt deelnemen?

Stuur een mail naar dorrit@stargatelichtwerk.nl en ontvang het programma.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps