Groepswerk

Het groepswerk is gericht op verdieping in bewustheid, heling op celkernniveau, je getraumatiseerde ziel en je etherisch hart. Je kunt een keuze maken uit één en meerdaagse live events in respectievelijk Lelystad en op Texel. En de maandelijkse sessies Stargate Lichtwerk op afstand en in afstemming.

Eendaagse Teaching

Live

Er zijn onderwerpen die het meer dan de moeite waard maken er aandacht aan te besteden. Alle teachings, hoe uiteenlopend van aard, zijn gericht op heling van je fijnstoffelijke energielichamen, het ontmantelen van het lager zelf en het ego om je connectie met je goddelijkheid te herstellen. De groepen bestaan maximaal uit 10 personen. Dit is een bewuste keuze, zodat ik iedereen maximale persoonlijke aandacht kan geven.

Investering: € 95,00 inclusief thee, koffie met iets lekkers
Tijd: 11.00 – 17.00 (Uitloop naar 17.30 mogelijk)
Minimum aantal deelnemers: 5

heilge geometrie

Meerdaagse teachings Texel

Live

Zittend op een berg, ver weg van het ‘aardse gepeupel’ is het geen uitdaging, eerder een warm onthaal, om de geest te trainen stil te worden, waarna het hart en de ziel kunnen spreken. Op Texel vervangen we deze figuurlijke berg door  live teachings.

Deze worden in het najaar tussen november – december en/of  in het vroege voorjaar februari – maart georganiseerd. Omdat ik al het Werk zelf ontwikkel zijn ook deze teachings afgestemd op de tijdgeest van het moment.

Je kunt daarbij denken aan ‘Leven volgens Kosmische Wetten’,  ‘Vrije geest’, ‘Onthechting’, ‘Vergeven – loslaten – vrijgeven’, ‘Ik ben perfectie’, ‘Achter het moment van nu’.

De groepen bestaan maximaal uit 11 personen. Dit is een bewuste keuze, zodat ik iedereen maximale persoonlijke aandacht kan geven.

Investering: € 330,00 op basis van een 2-persoonskamer,  vegetarische/veganistische ontbijt, lunch en 2 avondmaaltijden, bedlinnen, toeristenbelasting, thee, koffie. Exclusief overtocht.

Tijd: vrijdag 16.30 – maandag 10.30
Minimum aantal deelnemers: 5
Voor algemene informatie over je verblijf op Texel, lees mijn blog

Nieuwsgierig waar jij aan kunt deelnemen?

Stuur een mail naar dorrit@stargatelichtwerk.nl en ontvang het programma.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps