Over Dorrit

Dorrit Lanfers

Om maar direct met de deur in huis te vallen; God is voor mij alles. Het is mijn anker, mijn adem en mijn voeding. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik mij bewust verbonden voelde met God, me realiserend dat deze Kracht, Macht onpersoonlijk, transcedent en immanent is.

Kernwaarden als waarheid, liefde, eerlijkheid, respect hebben voor alles wat leeft, zijn net zo belangrijk voor mij als zuiverheid en puur zijn.

Ik wordt geïnspireerd door muziek, het schrijven, wandelingen door de natuur en in de stilte. De zee en absoluut de Atlantische oceaan zijn voor mij plekken waar ik beslist af en toe moet zijn.

Mijn aardse leven verliep verre van rozengeur en maneschijn. Het contact met vele energetische Vrienden en met mijn essentie, maakte dat  beproevingen kansen werden om dieper af te dalen in een mededogend hart. De ‘waaromvraag’ komt niet voor in mijn woordenboek  door mijn kennis. van de werking van de kosmische Wetten.

Zacht, gevoelig, eerlijk, oprecht, liefdevol, volhardend, krachtig, professioneel, humoristisch, direct en magisch

Werkwijze

Door mijn heldere vermogens zie ik crystal clear en ken geen sluier tussen de realiteit van de aarde en de werkelijkheid van de kosmos. Het glas is altijd half vol, ben realist en ik sta met beide benen stevig op de grond. Dit is zeker ook terug te vinden In het Werk wat ik uitdraag, waarbij ik franjeloos maar zeker niet kleurloos optreed buiten de omkaderde grenzen van de menselijke natuur.

  • Ik wens je zielsintegratie
  • Ik gun je innerlijk vrijheid
  • Ik schenk je herinneringen

In liefde en dienstbaarheid,

Dorrit

Is de leerling klaar
dan is de Meester daar

heilge geometrie
error: oeps