Over Dorrit en de Stargate

Dorrit Lanfers

Bewust van mijn essentie sta ik in verbinding met mijn vele (inter)galactische Vrienden. Ik volg het pad van Waarheid en kon daarom niet anders dan zelf Waarheid worden. Energetisch gezuiverd, treed ik franjeloos en zeker niet kleurloos buiten de omkaderde grenzen van de menselijke natuur.

Ziener, Visionair,
Teacher, Healer,
Auteur

Dorrit Stargate Lichtwerk

Wat ik doe

Vanuit een voor mij vanzelfsprekend contact met vele Lichtwezens, binnen en buiten Tijd en Ruimte, laat ik je herinneren dat je van goddelijke Oorsprong bent. Daarom stimuleer ik jou om jouw doelstelling(en) en/of verlangens te realiseren op het pad dat leidt naar je innerlijke bevrijding. De mogelijkheden zijn onbeperkt: van aards trauma tot kosmische pijn. Vandaar een zeer gevarieerd aanbod. Bekijk het programma.

Alles wat jij creëert heeft haar uitwerking op dit universum

Is de leerling klaar
dan is de Meester daar

heilge geometrie

Werkwijze

Mijn werkwijze is van hoog niveau en uniek. Zonder omhaal dring ik tot de kern door en bied de ziel heling aan.

Je vindt hier geen vast omkaderde theorieën en visies, wel een samenwerking vanuit afstemming, gericht op de beschikbare energieën in het Moment.

Stargate Lichtwerk is gericht op de esoterie in plaats van exoterie, ontdaan van alle stromingen, vrij van dogma’s, overtuigingen en enige christelijke of andere geloofsleringen.

Het spreekt voor zich dat alles gebeurt in overeenstemming met jouw (ascentie)pad, je zielebandbreedte, zielsafspraken en toestemming vanuit het hart.

Ik werk met GodKracht en GodLicht, kristallijne structuren en bovendien met twee gouden Stargates.

Stargates zijn kosmische instrumenten, opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen. Heilige geometrie is goddelijk Bewustzijn, de taal van het Licht en de taal van je ziel. Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik met mijn unieke eigen werkwijze, vanuit een maximaal haalbaar frequentiebereik, gerelateerd aan jouw bewustzijnsniveau, bewustheid en zielebandbreedte werk.

Mijn twee Stargates zijn gecodeerd wat betekent dat enkel ik hen kan openen en activeren. Ieder contact van buitenaf is zonder mijn handelingen dan ook suggestief.

error: oeps