Over Dorrit en de Stargate

Dorrit Lanfers

Ik volg het pad van Waarheid, dus kon het niet anders dan dat ik zelf Waarheid moest worden. Energetisch gezuiverd, gedownload, getraind, biologisch geüpgraded met de nodige transities door (inter)dimensionale hemelse wezens, treed ik onconventioneel, franjeloos en zeker niet kleurloos buiten de omkaderde grenzen van de menselijke natuur.

Ziener, Visionair,
Teacher, Healer,
Auteur

Dorrit

WAT IK DOE

Vanuit een voor mij vanzelfsprekend contact met vele Lichtwezens, binnen en buiten Tijd en Ruimte, laat ik je herinneren dat je van goddelijke oorsprong bent. En stimuleer je jouw doelstelling(en) en/of verlangens te realiseren op het pad dat leidt naar je innerlijke bevrijding. De mogelijkheden zijn onbeperkt: van aards trauma tot kosmische pijn. Vandaar een zeer gevarieerd aanbod. Bekijk het programma.

Alles wat jij creëert heeft haar uitwerking op dit universum

Is de leerling klaar
dan is de Meester daar

Werkwijze

Mijn werkwijze is van een specifiek soort niveau en zeker uniek te noemen. Zonder omhaal dring ik tot de kern door en bied heling aan de ziel aan. Je vindt hier geen vast omkaderde theorieën en visies, wel een samenwerking vanuit afstemming, gericht op de beschikbare energieën in het Moment.

Stargate Lichtwerk is gericht op de esoterie in plaats van exoterie, ontdaan van alle stromingen, vrij van dogma’s, overtuigingen en enige christelijke of andere geloofsleringen.

Het spreekt voor zich dat alles gebeurt in overeenstemming met jouw (ascentie)pad, je zielebandbreedte, zielsafspraken en toestemming vanuit het hart.

Ik werk met GodKracht en GodLicht,

kristallijne structuren en bovendien met twee gouden Stargates.
Gelijk aan een enorme dynamo versterken zij in hun samenwerking het goddelijk veld. Zo zal ik verder kunnen afreizen, steeds dieper en dieper in onze kosmos naar uiteindelijk zelfs het gebied van het Absolute Bewustzijn; het Eerste Centrum, God.

Juist tijdens verschillende Stargate Lichtwerk Teachings en Clearing & Transmissions, worden zij door mij actief ingezet. Eenmaal geopend wordt mij een grenzeloos, goddelijk, kosmisch bewustzijnsveld getoond.
In dit speelveld wordt het mij tevens mogelijk gemaakt om met mijn vele Vrienden diep in ons universum en zelfs daar buiten te reizen. Op zoek naar de angel, het trauma, de verbinding.

heilge geometrie

Stargate

Stargates zijn kosmische instrumenten en opgebouwd uit diverse heilige geometrische vormen. Heilige geometrie IS bewustzijn IS de taal van het Licht IS de taal van je ziel. Het spreekt voor zich dat iedere teacher werkt vanuit een maximaal haalbaar frequentiebereik, gerelateerd aan het bewustzijnsniveau,

de bewustheid en zielebandbreedte. Ik heb uiteraard een (eigen) werkwijze.

Mijn twee Stargates zijn gecodeerd wat betekent dat enkel ik hen kan openen en activeren. Ieder contact van buitenaf is zonder mijn handelingen dan ook suggestief.

error: oeps