Zelfhelend vermogen

Zelfhelend vermogen

Lichamelijk in evenwicht komen betekent het herstellend vermogen van je lichaam leren aan te spreken. Het wonderbaarlijke van iedere cel is dat zij reageert op emoties, op een gevoel van dat moment. Het zijn deze signalen die (on)bewust iedere seconde, worden uitgezonden en opgeslagen in haar geheugen. Emoties zijn altijd gekoppeld aan gedachten en ook deze onzichtbare boodschappen worden opgeslagen in het bewustzijn van het lichaam. Zo kan een warme en een nare herinnering aanvoelen in je lichaam als respectievelijk ontspannen en verkrampt.

Deze meditaties brengen je terug naar het verloren contact met je celgeheugen.

teachings op je mobiel
Herstel je natuurlijke verbinding
Maak je lichaam fit en vitaal
Wat is het?

“Zelfhelend vermogen” is een “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Het is de combinatie van meerdere meditatiepodcasts.

In totaal meer dan 2 uur aan meditaties.

Mediteren met begeleiding, precies waar en wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

Bij aankoop krijg je onbeperkt toegang tot de 10 meditaties “Zelfhelend vermogen”. Daarin begeleid ik je met informatie en geleide meditaties. De duur varieert van 10 tot 18 minuten met in totaal meer dan 2 uur aan meditaties. De meditaties kunnen op ieder moment van de dag, waar en wanneer het jou uitkomt, meerdere keren worden beoefend.

De inhoud

De kern van “Zelfhelend vermogen” is je bewust te laten worden dat je met je lichaam kunt communiceren om haar heling aan te bieden. Door je gevoel en gedachten te leren beheersen, worden verstoringsvelden geheeld en ontkoppeld. Zo is je lichaam niet meer een omhulsel wat jou dient tijdens je incarnatie en wordt jij co-creator met haar bewustzijn.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
Emotioneel heel
1 Emotioneel heel

Jij bent het die een onverwerkte emotie vast hebt gezet. Jij bent het ook om jezelf van deze ziekmakende energie te bevrijden. Het sleutelwoord daarbij is ‘vergeving’. Wanneer jij jezelf kunt vergeven, dat jij degene bent die het lichaam in de wurggreep houdt, zonder afbreuk te doen aan de situatie, dan geef jij je lichaamsbewustzijn een onvergetelijk groots cadeau.

Bodyscan
2 Bodyscan

Je lichaamsbewustzijn is in staat, om jou de conditie van je cellen te tonen. Hoe meer licht zij kunnen ontvangen, hoe meer jij in contact bent met je hogere gedachten en emoties. Aan de hand van een gemanifesteerd energetisch schakelpaneel, zullen zij al dan niet oplichten waardoor verstoringsvelden zichtbaar worden.

3 Mentaal vitaal

Al je gedachten worden opgepikt, opgeslagen en uitgezonden door de microkristallen die zich in de pijnappelklier bevinden. Omdat kristallen een geheugen hebben, verankeren zij deze denkpatronen als angstige of als liefdevol patronen. Samen met onze kristalvriendenkunnen de disresonerende  patronen omgezet worden.

Avondritueel
4 Avondritueel

Energetisch schoon naar bed, dat is mogelijk na een flinke check-up en reparatie van je zogeheten kosmisch ei. Deze energetische laag, die eruit ziet als een ei, bevindt zich direct rondom je fysiek lichaam. Wanneer niet-eigen energieën over de dag heen, naar binnen zijn gedrongen, zijn er zwakke plekken of zelfs gaten ontstaan. Iets wat je zeker niet wenst.

Uit mijn licht
5 Uit mijn Licht

Herken je dat? Na een gesprek of winkelen in een drukke winkelstraat ben je uitgeput? De oorzaak is dat je energie hebt gelekt. De boosdoener is zware, lage energie die het Licht in je cellen verzwakt.

Verbinding met eigen Licht
6 Verbinding eigen Licht

Ooit geboren uit het Licht, ben jij Licht. Deze Kracht, afkomstig van de Bron is verankerd in je cellen van je lichaam en stralen hun specifieke Licht uit, gerelateerd aan wie jij bent, op je pad naar uiteindelijke realisatie.

Versterking immuunsysteem
7 Versterking immuunsysteem

Het Licht binnen het celkerngeheugen kan op fysiek niveau en op subtielere niveaus verstoort raken door vaccinaties, medicijnen, verontreinigt water en/of voedsel en na het inademen van schadelijke stoffen. Door het biofotonenveld te versterken, wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Ochtendritueel
8 Ochtendritueel

Je energetisch toilet maken, zodat je fris en sprankelend aan de nieuwe dag kunt beginnen. De oude energie van de afgelopen nacht mag je achter je laten met deze handelingen die je onder de douche, bij de wastafel of op je meditatie kussentje eenvoudig kunt uitvoeren.

De kristallen wateren
9 De kristallen wateren

Geef je over aan de eeuwige levende wateren en prachtige wezens van vormloos Licht, die assistentie bieden bij je ascentiecyclus.

Thuis op moeder aarde
10 Thuis op moeder aarde

Opgenomen door het lichaam van  Gaia, laat jij je zakken, geeft je over en beweegt mee tot in haar etherisch hart. Resonerend met haar hartslag en omarmt door het Witte Moeder Licht laten de klanken van je ziel je weten: dit is mijn aardse thuis.

Wat is mijn investering?

Voor een éénmalige investering van EUR 49,=. kun jij onbeperkt alle bovenvermelde meditaties en onderwerpen die in deze Soundcast behandeld worden, beluisteren.

Goed om te weten

De soundcasts kun je zowel online, offline in je eigen account op de website beluisteren en op je smartphone, zowel Android als Iphone. Je kunt de bestanden ook downloaden binnen de app, zodat je ze offline kunt beluisteren. De Soundcast kun je onbeperkt beluisteren en inzetten voor je eigen persoonlijke gebruik. Als er nog aanpassingen of toevoegingen worden doorgevoerd, dan worden deze automatisch voor je geüpdate.

Ja, ik wil met de meditaties van "Zelfhelend vermogen" aan de slag!

Omdat ik gebruik maak van een unieke Amerikaanse provider om deze soundcasts aan te bieden kun je je gemakkelijk online een account aanmaken. (alleen je naam en e-mailadres worden daar veilig opgeslagen).

Als je online een account aanmaakt en je wilt met credit card betalen, dan kun je meteen met de soundcast aan de slag.
(de betaling wordt veilig door Stripe afgehandeld)

Liever per bank betalen? (Helaas wordt I-Deal nog niet ondersteund.)
Meld je dan aan in 3 gemakkelijke stappen.

 1. Vul je naam in bij het onderstaande formulier.
 2. Vul het e-mail adres in waarmee je de app wilt registreren en de aankoopbevestiging wilt ontvangen.
 3. Vermeld de naam zoals vermeld op je bankafschrift, zodat ik weet dat het jouw betaling betreft. (ook als de naam gelijk is aan de ingevulde naam)

Maak het bedrag à 49 Euro over op NL78 ABNA 0413 5671 92 t.a.v. D Lanfers onder vermelding van “Zelfhelend vermogen”. Zodra je gegevens en betaling zijn ontvangen, mail ik jou je persoonlijke inlog link.

Alle informatie die je deelt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Let op: Vermeld je naam duidelijk in de betalingsomschrijving.

  Wij delen geen gegevens met derden en verwijderen de gegevens zo spoedig mogelijk én uiteraard op jouw verzoek. 

  Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang tot de audio?

  Nadat je je hebt aangemeld voor de soundcast, krijg je per e-mail de uitnodiging om de Soundwise mobiele app te downloaden. Wanneer je je aanmeldt bij de app met het e-mail adres waarmee je je aankoop en registratie hebt gedaan, wordt het programma waarvoor je je hebt aangemeld automatisch in je bibliotheek geladen.

  Kan ik offline luisteren?

  Ja. Tik op het downloadpictogram naast een audiotrack om de track naar je telefoon te downloaden. Download de audio gewoon als je wifi hebt en je kunt er vervolgens, ook offline overal naar luisteren.

  Mag ik de soundcast met anderen delen?

  Nee, de aanschaf geeft het persoonlijke gebruiksrecht om voor jou alleen te gebruiken. Delen of zakelijk gebruik is niet toegestaan. Wil je de soundcast zakelijk toepassen, neem dan contact met mij op.

  Kan ik meteen alle afleveringen beluisteren?

  De eerste 7 weken ontvang je wekelijks 1 aflevering (teaching). Door hiermee een week aan de slag te gaan, zul je merken dat het een diepgaand effect heeft. De week erna ontvang je een volledig hierop afgestemde teaching. Aan het einde van de 7 weken kun ja alle teachings onbeperkt beluisteren.

  Moet ik een smartphone hebben?

  Nee hoor, je kunt alles ook prima online via je web browser (internet) van je laptop, desktop of pc beluisteren en lezen.

  Zijn er bijkomende kosten?

  Voor het onbeperkt beluisteren van de aangeschafte soundcast zijn geen extra kosten. Let op dat als je via je telecom provider bijv. via 4G de soundcasts downloadt of beluistert er mogelijk kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon door hen berekend wordt. Daarom adviseren wij om alle afleveringen via een wifi verbinding te downloaden of te beluisteren.

  Wat is het verschil met een gewone podcast?

  Alle opnames van deze soundcast zijn opgenomen waarbij ik in afstemming ben met jou als luisteraar. Daardoor werkt de energie door, alsof we een live consult hebben.

  Werken deze teachings echt?

  Jazeker, uiteraard is het zaak dat je er zelf actief mee aan de slag gaat. Je krijgt adviezen en tools dat je ook echt stappen kunt zetten in je leven.

  Heb je vragen? Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Kom je er na het doornemen van de antwoorden toch niet uit?
  Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
  Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

  error: oeps