Kracht van de stilte

Kracht van de stilte

Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken. Er ontstaan zinvolle gedachten die jouw creatief vermogen stimuleren. Ze zorgen voor geestelijke ontspanning en een heldere geest zodat je vanuit overvloed kunt gaan leven. Ontdek de Kracht van de stilte om je mind te trainen.

Verminder je ballast en creëer meer ruimte zodat je met je creativiteit aan de slag kunt gaan. Meer innerlijke vrijheid en rust ervaren, een ontspannen geest.

teachings op je mobiel
Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken.
Wat is het?

“Kracht van de stilte” is een “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Dit is de combinatie van meerdere meditatiepodcasts.

In totaal duren de meditaties meer dan 3,5 uur.
Je kunt elke meditatie op ieder moment beluisteren, zo vaak als jij wilt.

Hoe werkt het?

Bij aankoop krijg je onbeperkt toegang tot de 10 meditaties “Kracht van de stilte”. Daarin begeleid ik je met informatie en geleide meditaties. De duur varieert van 16 tot 28 minuten met in totaal meer dan 3,5 uur aan meditaties.
Mediteren met begeleiding, precies waar en wanneer het jou uitkomt.

De inhoud

Stilte en rust in je hoofd geeft ruimte aan je denken. Er ontstaan zinvolle gedachten en zij stimuleren je creatief vermogen, zorgen voor geestelijke ontspanning, een heldere geest zodat je vanuit overvloed gaat leven. De opzet van Kracht van de stilte is om je mind te trainen heer en meester te worden over jouw gedachten.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
Good morning
1 Good morning

Traditionele vissers op Hawaï begroeten bij zonsopkomst op de oceaan allereerst de dolfijn- en walvisachtigen en stemmen zich af op de onvoorwaardelijke liefde die ze van hen ontvangen. Hoe mooi is het jezelf te begroeten?

Adem je schoon
2 Adem je schoon

Iedere minuut adem je tussen de 12 – 14 keer. Een juiste ademhaling vitaliseert je lichaam en maakt de geest vrij van muizenissen. Deze meditatie maakt je bewust van jouw ademhaling.

Ik manifesteer
3 Ik manifesteer

Gedachten en gevoelens bepalen je acties.
In deze meditatie spreekt je hart en stimuleert je om vanuit flow te gaan manifesteren.

Schaalmeditatie
4 Schaalmeditatie

Een juiste verankering begint allereerst met een correcte aarding in je fysieke lichaam.

Mijn natuurlijke uitlijning
5 Mijn natuurlijke uitlijning

Verbonden met de energetische stroming tussen je stuit-, hart- en kruinchakra, leert je te leven en te creëren in liefde.

De lotus van mijn hart
6 De Lotus in mijn hart

Je bovenste hartenchakra is een plek van Licht, verbonden met de goddelijke sferen. Vandaar de naam ‘de Lotus in je Hart’ waarbij haar de bladeren zich symbolische meer en meer ontvouwen inherent aan jouw bewustzijnsontwikkeling.

Omhels jezelf
7 Omhels jezelf

Je openen voor jezelf betekent je bewust zijn van je kernkwaliteiten, uitstijgend boven de materie en opgeslagen in het geheugen van je ziel.

Kracht van de stilte
8 Kracht van stilte

Wanneer het steeds stiller wordt in je hoofd kan je de werkelijke kracht van haar toe te laten.

leegte
9 De leegte

Een grenzeloze Leegte die wacht om naar binnen te gaan. Dit is de sfeer van Licht, ontmoetingen en diepe Vrede.

in het moment
10 In het moment

Het is de kunst om alles van je innerlijke – en uiterlijke wereld toe te laten, maar niets te zijn. Zo is alles in het ene moment omsloten waarna het alweer wordt opgevolgd door een volgende moment.

Wat is mijn investering?

Voor een éénmalige investering van EUR 49,=. kun jij onbeperkt alle bovenvermelde meditaties en onderwerpen die in deze Soundcast behandeld worden, beluisteren.

Goed om te weten

De soundcasts kun je zowel online, offline in je eigen account op de website beluisteren en op je smartphone, zowel Android als Iphone. Je kunt de bestanden ook downloaden binnen de app, zodat je ze offline kunt beluisteren. De Soundcast kun je onbeperkt beluisteren en inzetten voor je eigen persoonlijke gebruik. Als er nog aanpassingen of toevoegingen worden doorgevoerd, dan worden deze automatisch voor je geüpdate.

Ja, ik wil met de meditaties van "Kracht van de stilte" aan de slag!

Omdat ik gebruik maak van een unieke Amerikaanse provider om deze soundcasts aan te bieden kun je je gemakkelijk online een account aanmaken. (alleen je naam en e-mailadres worden daar veilig opgeslagen).

Als je online een account aanmaakt en je wilt met credit card betalen, dan kun je meteen met de soundcast aan de slag.
(de betaling wordt veilig door Stripe afgehandeld)

Liever per bank betalen? (Helaas wordt I-Deal nog niet ondersteund.)
Meld je dan aan in 3 gemakkelijke stappen.

 1. Vul je naam in bij het onderstaande formulier.
 2. Vul het e-mail adres in waarmee je de app wilt registreren en de aankoopbevestiging wilt ontvangen.
 3. Vermeld de naam zoals vermeld op je bankafschrift, zodat ik weet dat het jouw betaling betreft. (ook als de naam gelijk is aan de ingevulde naam)

Maak het bedrag à 49 Euro over op NL19 RBRB 8842 6659 67 t.a.v. D Lanfers onder vermelding van “Kracht van de stilte”. Zodra je gegevens en betaling zijn ontvangen, mail ik jou je persoonlijke inlog link.

Alle informatie die je deelt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Let op:  Vermeld altijd je naam zoals op je bankafschrift staat vermeld in de betalingsomschrijving.

  Wij delen geen gegevens met derden en verwijderen de gegevens zo spoedig mogelijk én uiteraard op jouw verzoek. 

  Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang tot de audio?

  Nadat je je hebt aangemeld voor de soundcast, krijg je per e-mail de uitnodiging om de Soundwise mobiele app te downloaden. Wanneer je je aanmeldt bij de app met het e-mail adres waarmee je je aankoop en registratie hebt gedaan, wordt het programma waarvoor je je hebt aangemeld automatisch in je bibliotheek geladen.

  Kan ik offline luisteren?

  Ja. Tik op het downloadpictogram naast een audiotrack om de track naar je telefoon te downloaden. Download de audio gewoon als je wifi hebt en je kunt er vervolgens, ook offline overal naar luisteren.

  Mag ik de soundcast met anderen delen?

  Nee, de aanschaf geeft het persoonlijke gebruiksrecht om voor jou alleen te gebruiken. Delen of zakelijk gebruik is niet toegestaan. Wil je de soundcast zakelijk toepassen, neem dan contact met mij op.

  Kan ik meteen alle afleveringen beluisteren?

  De eerste 7 weken ontvang je wekelijks 1 aflevering (teaching). Door hiermee een week aan de slag te gaan, zul je merken dat het een diepgaand effect heeft. De week erna ontvang je een volledig hierop afgestemde teaching. Aan het einde van de 7 weken kun ja alle teachings onbeperkt beluisteren.

  Moet ik een smartphone hebben?

  Nee hoor, je kunt alles ook prima online via je web browser (internet) van je laptop, desktop of pc beluisteren en lezen.

  Zijn er bijkomende kosten?

  Voor het onbeperkt beluisteren van de aangeschafte soundcast zijn geen extra kosten. Let op dat als je via je telecom provider bijv. via 4G de soundcasts downloadt of beluistert er mogelijk kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon door hen berekend wordt. Daarom adviseren wij om alle afleveringen via een wifi verbinding te downloaden of te beluisteren.

  Wat is het verschil met een gewone podcast?

  Alle opnames van deze soundcast zijn opgenomen waarbij ik in afstemming ben met jou als luisteraar. Daardoor werkt de energie door, alsof we een live consult hebben.

  Werken deze teachings echt?

  Jazeker, uiteraard is het zaak dat je er zelf actief mee aan de slag gaat. Je krijgt adviezen en tools dat je ook echt stappen kunt zetten in je leven.

  Heb je vragen? Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Kom je er na het doornemen van de antwoorden toch niet uit?
  Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
  Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

  error: oeps