Inner Clearing 1

Inner Clearing

Het pad naar bevrijding is uitdagend en verrassend.
Het begint bij heling van innerlijke kindstukken, ego-gedrag en een oncontroleerbare geest.
Daarnaast tref je dieper op het pad naar persoonlijke vrijheid diverse verstoringsvelden aan:

  • fysiek
  • voorouderlijk
  • genetisch
  • energetisch

Deze verstoringsvelden houden je persoonlijk lijden in stand.
Om deze velden op te lossen en op dieper niveau te worden bevrijd, is er het traject “Inner Clearing”.

Inner Clearing stimuleert de natuurlijke stroming van verlichting, het ascentieproces. Omdat op het maximaal haalbare niveau wordt gewerkt, wordt het innerlijke contact met het Zelf hersteld. Door ontmanteling van parasitaire verbindingen maakt het mogelijk om is het contact met multidimensionale werelden, de universele Levenskracht en je connectie met de GodBron te herstellen. Oude patronen vallen weg, nieuwe waarheden en inzichten dienen zich aan en je ware doel op aarde zal vanuit een vanzelfsprekendheid en flow geleefd worden.

Opbouw programma

Clearing verstoorde verbindingen voorouders

Hoeveel voorouders heb jij? Als je naar je stamboom kijkt, zal het aantal je verbazen. Het is pas het topje van de ijsberg. Reken maar eens uit: je vader en moeder zijn 2, tel je opa’s  en oma’s  erbij en je komt uit op 6. Hierna groeit het aantal zo gestaag dat het bijna een wiskundig model wordt.

Met al deze voorouders heb jij energetische verbindingen. Sommige verbindingen zijn neutraal, anderen houden je letterlijk en figuurlijk aan het lijntje. Dit is waar het om gaat! Deze verbindingen werken vertragend op je pad naar heelheid of verlichting. Fysiek en mentaal zijn deze niet waar te nemen. Toch worden ze onbewust door de kosmische wet van Aantrekking in stand gehouden.

Commitment

Het laatste onderdeel van dit programma betreft een gelofte aan jezelf.
Daardoor wordt je goddelijke blauwdruk hersteld.

Hoe gaan we aan de slag?

Het programma bestaat uit clearings binnen de voorouderlijke en genetische vader- en moeder lijnen. Oude verbindingen, verstoorde frequentievelden en karmastukken die geen doel meer dienen, worden verbroken en opgeheven. De woorden “vader” en “moeder” zijn gekoppeld aan je biologische vader en moeder. Ze zijn relatief omdat de energetische zuiveringen teruggaan tot in een ver verleden. Hoe ver terug in de tijd is persoonsafhankelijk: van je karma lijn, je zielebandbreedte en ziele-leeftijd. Het wordt bepaald door je I Am Presence.

Het programma wordt afgesloten met een commitment die je naar jezelf uitspreekt waarna deze in de Taal van Licht verankerd wordt in je celkerngeheugen.
De Inner Clearing duurt 2,5 maand.

Na aanmelding volgt een intake met daarin een uitleg hoe we te werk gaan. Om een effectief en maximaal resultaat te krijgen vinden alle zuiveringen plaats in de nacht, wanneer het fysieke lichaam en de menselijke geest in (betrekkelijke) rust is. Dit betekent dat waar jij ook bent, je altijd met het zuiveringsprogramma door kunt gaan. Tijdens ieder onderdeel is er wekelijks e-mail contact.

Zet de volgende stap naar bevrijding!

Meld je nu aan via deze link

Investering: € 320,00 inclusief begeleiding.

Meer weten over de wet van Aantrekking?
Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd naar mijn andere activiteiten?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps