Inner Clearing 3

Inner Clearing 3

Het pad naar bevrijding is uitdagend en verrassend.
Het begint bij heling van innerlijke kindstukken, ego-gedrag en het temmen van een oncontroleerbare geest.
Daarnaast tref je dieper op het pad naar persoonlijke vrijheid diverse verstoringsvelden aan:

  • fysiek
  • voorouderlijk
  • genetisch
  • energetisch

Deze verstoringsvelden houden je persoonlijk lijden in stand.
Om deze velden op te lossen en op dieper niveau te worden bevrijd, is er het traject “Inner Clearing”.

Inner Clearing stimuleert de natuurlijke stroming van verlichting. Omdat op het maximaal haalbare niveau wordt gewerkt, wordt het innerlijk contact met het Zelf hersteld. Oude patronen vallen weg, nieuwe waarheden en inzichten dienen zich aan en je ware doel op aarde zal vanuit een vanzelfsprekendheid en flow geleefd worden.

Opbouw programma

Gebalanceerde chakra’s en geactiveerde chakra-kristalsleutels

Leven gebaseerd op wilskracht of leven vanuit het hart zijn beiden van grote invloed op het welzijn van je chakra’s. Hoe meer balans er heerst in je chakra’s hoe evenwichtiger je mentaal en emotioneel bent. 

Dit zuiveringsprogramma maakt de weg vrij om stappen te kunnen zetten op het gebied van meer gevoel van veiligheid en geborgenheid in je lichaam. Het geef verder  je creatieve vermogens de ruimte. 

Weinigen zijn bekend met het fenomeen de zogeheten chakra-kristalsleutel en het zogeheten chakra-kristalzaad. Deze bevinden zich binnen de kern van ieder chakra, gericht op bevindt zich. Te samen . Ook deze zullen maximaal geopend worden, om de weg vrij te maken je eigen innerlijke waarheid te gaan verkennen, ontdekken en te leren begrijpen. Hierdoor wordt je zachter naar jezelf en als gevolg hiervan ga je leven van wilskracht wat nu gekoppeld is aan het hart.

Hoe gaan we aan de slag?

Na aanmelding volgt een intake met daarin een uitleg hoe we te werk gaan. Om een effectief en maximaal resultaat te krijgen vinden alle zuiveringen plaats in de nacht, wanneer het fysieke lichaam en de menselijke geest in (betrekkelijke) rust is. Dit betekent dat waar jij ook bent, je altijd met het zuiveringsprogramma door kunt gaan.

Ieder week wordt, gedurende de nacht het specifieke chakra maximaal gezuiverd en geopend, de circulatie van de energiestroom herstelt, de chakra-kristalsleutel gezuiverd en geopend en het chakra-kristalzaad gecontroleerd. 

Aansluitend in week 8 worden alle chakra’s met hun specifieke chakra-kristalsleutel en chakra-kristalzaad onderling uitgelijnd en verbonden met het fijnstoffelijke netwerk van nadi’s.

Zet de volgende stap naar bevrijding!

Meld je nu aan via deze link

Investering: € 265,=  inclusief begeleiding.

Dit bedrag is inclusief intake-gesprek en 8 weken lang wekelijks contact.

Benieuwd naar mijn andere activiteiten?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps