Ik ben vrij!

Ik ben vrij!

Er wordt van jou verwacht,  je verwacht van de ander of je hebt verwachtingen naar jezelf toe. Verwachtingen, wie kent ze niet? Ze werken emotioneel beklemmend, ondermijnen je creativiteit, onderdrukken je zieleLicht en zorgen voor stagnatie in je spirituele groei naar heelheid.

De Teaching “Ik ben vrij” nodigt je uit zónder verwachtingen te gaan leven. Je denken en handelen wordt er één van vreugde en plezier. De woorden ‘eisen’ en ‘verplichting’ zijn vervangen voor innerlijke vrijheid. Vrij worden van verwachtingen betekent keuzes kunnen maken met je hart.

Dualiteit

Alles staat en valt bij bewustwording, pas dan kan er heling plaatsvinden. Deze dag reis je af via tijdlijnen en wormholes naar het ontstaan van je verwachtingen. Je wordt je bewust waar jouw verwachtingen vandaan komen. Wanneer en met welk doel zijn ze ontstaan en wat ze je nu nog opleveren. Of jij eraan gehecht bent en wat je van jezelf en van de ander verwacht.

Het is mogelijk dat verwachtingen gekoppeld zijn aan familiekarma, een getraumatiseerd hart-, of geïncarneerde ziel, ooit genomen zielsbesluiten en zelfs met je connectie naar de GodBron. 

Ontmantelen

Egoprocessen veroorzaken in dit leven onevenwichtig gedrag door mentale attitudes. Je mentaal lichaam, in oorsprong het lichaam van intelligentie, wordt belemmerd in groei naar een hoger bewustzijn en een helder weten. De diepe clearings zullen de onbewuste geest, wat het ego is, binnen je mentale lichaam verder ontmantelen.

Ik ben vrij!
22 januari 2022 10.30 – 17.00

Bewust worden te leven in vrijheid, zonder verwachting en onvervulde verlangens.

Locatie: Praktijk Beker, Lelystad
Investering: € 85,00 inclusief thee, koffie en iets lekkers
Minimaal aantal deelnemers: 5

Wil je nóg meer uit jezelf halen?
Kies dan voor de combinatie optie.
Investering: € 145,00 voor bovenvermelde dag én opeenvolging met 2 persoonlijke telefonische consulten à 30 minuten.

Meld je nu aan via deze link

Benieuwd naar mijn andere activiteiten?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps