Engelen

Engelen

Al decennia lang is de mens gefascineerd door engelen. Naast kerkelijke afbeeldingen is het algemene beeld een op een goed doorvoede baby met vleugels lijkende engel. Maar wat weten wij werkelijk over deze specifieke groep Lichtwezens? Zij die zich zelden tonen aan de mens, maar dikwijls duidelijk voelbaar zijn.

Deze Teaching laat je beseffen hoe waardevol je verbinding is met deze dieners. Gezien vanuit de hele kosmos zijn er ‘slechts’ een aantal engelenorden die de geïncarneerde mens hulp aanbieden. Zij die ons bewustwordingsproces hier op aarde ondersteunen zijn: onze persoonlijke engelen, de serafijnen en de aartsengelen. Daarom zal deze Teaching zich op hen richten. 

Niet alleen op vragen zoals: wat voor engelenorden ondersteunen ons en hoe kan ik het contact onderhouden, wat is hun woongebied, hebben zij vleugels, incarneert een engel op aarde, en kan de mens een engel worden krijg je antwoord. Bijzonder zijn de ontmoetingen. Allereerst met de twee persoonlijke engelen die specifiek deze incarnatie ondersteuning bieden om in je dagelijks leven vanuit je moraal keuzes te maken. 

Daarna de serafijnen die, inherent aan je intellect en bereikte groei van vergeestelijking je stimuleren om vanuit Godbesef hogere beslissingen te nemen. Door hun kleine ‘kietelingen’ en boodschappen geven ze gehoor aan je verlangen naar verdere spirituele ontwikkeling. Tot slot maak je kennis met de groep aartsengelen. Zij die ons vanuit het collectief benaderen en als brug dienen tussen het Goddelijke en de materie. 

De Teaching Engelen zal je doen laten beseffen hoe groots hun onvoorwaardelijke liefde is en  blijft, ongeacht ons gedrag of de onbewustheid dat zij naast ons ‘lopen.’

Benieuwd wanneer jij kunt deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps