Energetische wasstraat

Ruimte in je leven

Ruimte in je leven, dat willen we toch allemaal? Evenwicht, meer balans, levenskracht en meer uit je leven halen. Bij de één lijkt het vanzelf te gaan, terwijl een ander er voor het oog althans, veel voor moet doen. De kern is het onbewust geheugen in je lichaam. Zo kun je rillingen krijgen bij een geluid, beeld of herkenbare situatie, want je lichaam bewaard herinneringen. In combinatie met de geest en ziel levert ze circulaire levenskracht.

Het onbewuste geheugen van je lichaam heeft last van verstoring, waarvan de oorsprong veel verder terug ligt en veel complexer is dan je zou denken. Het effect? De keuze tussen  “leven” of “overleven”. De brug ertussen wordt gevormd door spiritueel te ontwaken.

Energetische wasstraat

Spiritueel ontwaken staat gelijk aan een innerlijk proces van transformatie. Het is een verlangen van je geïncarneerde ziel, die overigens ieder aards leven met jou meereist, om je verdieping in vergeestelijking  aan te reiken. Ze wil je bewustzijn wakker schudden zodat jij je uiteindelijk kunt gaan herinneren dat je van oorsprong goddelijk bent! Maar ook dat je gaat leven in plaats van overleven en je richt op je hoger bewustzijn in plaats van jezelf te verliezen in manipulatie en angst.

Hercoderingsproces

Deze themadag van Stargate Lichtwerk Clearing & Transmissions, voert een grondig hercoderingsproces uit van je onderste drie hoofdchakra’s. Wanneer je actief bezig bent te helen zijn met name je lagere energiecentra, je stuit-, navelchakra en zonnevlecht aan het verschuiven. De twee gouden Stargates openen daarbij hun veld van puur bewustzijn en zorgen voor een maximale ondersteuning. 

Allereerst worden overlevingsfrequenties en zogeheten mindfilters, die ervoor zorgen dat je slaaf blijft van leven in tekorten, geëlimineerd. Veranderende frequentiekleuren luiden hierna de start in van het diepere hercoderingsproces. Zo worden de interne structuren van de onbewuste geest, de instinctieve geest en de bewuste geest gezuiverd.

Chakra-kristalsleutels

Door de diepe clearing in de onderste drie hoofdchakra’s wordt het mogelijk de zogeheten chakra-kristalsleutels te activeren. Zij regelen de functie van het chakra-kristalzaad wat zich in de kern van ieder chakra bevindt. Samen zorgen zij voor optimale levenskracht binnen iedere chakra waardoor het proces van jouw spirituele reis naar een dieper bewustzijn mogelijk is.

Dus wil je stappen zetten van minder moeten, strijden en leven met (onbewuste) angst naar vrijheid, harmonie in vertrouwen, meld je dan nu aan.

Energetische wasstraat
De datum van de volgende themadag "Energetische Wasstraat" is nog niet bekend.

De datum voor de volgende themadag is nog niet bekend.
Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Benieuwd naar mijn andere activiteiten?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen of iets op te merken?
Laat het mij weten per mail of via de contactpagina.

error: oeps