De 7 Lichtweken

De 7 Lichtweken

Jij bent Licht, je bent Goddelijk, mens en nog zo veel meer. Ontdek wat er in jou leeft, speelt en woont. Ontdek hoe je jezelf beter kunt voeden en hoe je je pad kunt verlichten, als koplampen die schijnen op een onverlichte weg. Leer hoe je ongemakkelijke situaties steeds gemakkelijker kunt oplossen en handelen.

Verminder je ballast en creëer meer ruimte zodat je met je creativiteit aan de slag kunt gaan. Meer innerlijke vrijheid en rust ervaren, een ontspannen geest.

teachings op je mobiel
7 weken inzichten en persoonlijke groei
Wat is het?

De 7 Lichtweken is een “soundcast” van Stargate Lichtwerk. Dit is de combinatie van meerdere podcasts die ik ‘teachings’ noem, want dát is feitelijk de inhoud. Gedurende 7 weken krijg je iedere week toegang tot een nieuw onderwerp. Met de lichtweken kun je op ieder moment aan de slag en het hele jaar door beluisteren en het geleerde toepassen.

Hoe werkt het?

Gedurende 7 weken ontvang je wekelijks een nieuwe teaching online of via de Soundwise app. Daarin vertel ik jou en begeleid ik je met informatie en geleide meditaties.

Bij alle teachings zit extra informatie bijgesloten. Dus hebt dus een soort consult, precies waar en wanneer het jou uitkomt.

De inhoud

Je kunt in je leven alles creëren wat je wilt. In deze teachings leer je waarom dit nu soms niet lukt en hoe je hier verandering in kunt brengen. Maak kennis met invloeden die het je nu nog moeilijk maken om dát te bereiken wat je wilt of waar je heen wilt. Ontvang meer dan 3 uur aan kennis, inzichten en technieken waarmee je meteen actief aan de slag kunt.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
verzin ik dit of weet ik dit?
Week 1
Verzin ik dit of weet ik dit?

Leren vertrouwen op je eigen waarnemingen betekent dat het denken met jouw gedachten in dienst gaat staan van je hart.

Je mind of je hart?
Week 1
Je mind of je hart?

In de eerste week ontvang je meteen 2 soundcasts. In deze soundcast help ik je jezelf niet  langer te verliezen in beperkende gedachten en haar patronen en bijbehorende emoties. Dat betekent ze uit te nodigen in plaats van ze weg te drukken. Zo kun jij ze loslaten en vrijgeven en heerst er rust en vrede in je geest en hart.

De lach van mijn hart
Week 2
De lach van mijn hart.

Jezelf lief vinden, onvoorwaardelijk en zonder zelfkritiek. Dat kan alleen wanneer je verbonden bent met de energie van je hart.

Licht als voeding
Week 3
Licht als voeding

Je kunt altijd en overal je eigen Lichtbron inzetten om jezelf te helen en energetisch te voeden. Deze bron is onuitputtelijk, gratis en je hebt er niemand anders voor nodig dan alleen jezelf.

Samenwerken met je lichtbron
Week 4
Samenwerken met je lichtbron

Leer samen te werken met je eigen Lichtbron zodat goddelijke sparkels van Licht je voeden met zelfacceptatie, zelfliefde, harmonie, moed, standvastigheid, inzicht, wijsheid en spirituele kracht.

hier moet je het mee doen
Week 5
Hier moet je het mee doen

Dagelijks sta je bloot aan collectieve invloeden, ontstaan doordat het massabewustzijn iets vindt van een bepaalde situatie. Jij leert hoe je hiermee om kunt gaan en wat jij je wilt toe eigenen en wat je buiten de deur wilt houden.

Frequenties die je verder brengen
Week 6
Frequenties die je verder brengen

Laat je voeden door de goddelijke energiegolven van Liefde, Wijsheid, Kracht, Eeuwige Waarheid & Werkelijkheid en Dienstbaarheid.

De toekomst ligt aan je voeten
Week 7
De toekomst ligt aan je voeten

Het besef dat jij ieder moment de exacte uitdrukking van je denken bent, geeft onbegrensde mogelijkheden te leren een toekomst te creëren vanuit overvloed.

Wat is mijn investering?

Voor een éénmalige investering van EUR 69,=. kun jij onbeperkt alle bovenvermelde onderwerpen die in deze Soundcast behandeld worden, beluisteren.

Ook na de 7 weken kun je alle teaching van deze soundcast onbeperkt blijven beluisteren.

Goed om te weten

De soundcasts kun je zowel online, offline in je eigen account op de website beluisteren en op je smartphone, zowel Android als Iphone. Je kunt de bestanden ook downloaden binnen de app, zodat je ze offline kunt beluisteren. De Soundcast kun je onbeperkt beluisteren en inzetten voor je eigen persoonlijke gebruik. Als er nog aanpassingen of toevoegingen worden doorgevoerd, dan worden deze automatisch voor je geüpdate.

Ja, ik wil met de teaching van de De 7 Lichtweken aan de slag

Omdat ik gebruik maak van een unieke Amerikaanse provider om deze soundcasts aan te bieden kun je je gemakkelijk online een account aanmaken. (alleen je naam en e-mailadres worden daar veilig opgeslagen).

Als je online een account aanmaakt en je wilt met credit card betalen, dan kun je meteen met de soundcast aan de slag.
(de betaling wordt veilig door Stripe afgehandeld)

Liever per bank betalen? (Helaas wordt I-Deal nog niet ondersteund.)
Meld je dan aan in 3 gemakkelijke stappen.

 1. Vul je naam in bij het onderstaande formulier.
 2. Vul het e-mail adres in waarmee je de app wilt registreren en de aankoopbevestiging wilt ontvangen.
 3. Vermeld de naam zoals vermeld op je bankafschrift, zodat ik weet dat het jouw betaling betreft. (ook als de naam gelijk is aan de ingevulde naam)

Maak het bedrag à 69 Euro over op NL19 RBRB 8842 6659 67 t.a.v. D Lanfers onder vermelding van “7 Lichtweken”. Zodra je gegevens en betaling zijn ontvangen, mail ik jou je persoonlijke inlog link.

Alle informatie die je deelt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Let op: Vermeld duidelijk je naam zoals op je bankafschrift staat in de betalingsomschrijving.

  Wij delen geen gegevens met derden en verwijderen de gegevens zo spoedig mogelijk én uiteraard op jouw verzoek. 

  Veelgestelde vragen

  Hoe krijg ik toegang tot de audio?

  Nadat je je hebt aangemeld voor de soundcast, krijg je per e-mail de uitnodiging om de Soundwise mobiele app te downloaden. Wanneer je je aanmeldt bij de app met het e-mail adres waarmee je je aankoop en registratie hebt gedaan, wordt het programma waarvoor je je hebt aangemeld automatisch in je bibliotheek geladen.

  Kan ik offline luisteren?

  Ja. Tik op het downloadpictogram naast een audiotrack om de track naar je telefoon te downloaden. Download de audio gewoon als je wifi hebt en je kunt er vervolgens, ook offline overal naar luisteren.

  Mag ik de soundcast met anderen delen?

  Nee, de aanschaf geeft het persoonlijke gebruiksrecht om voor jou alleen te gebruiken. Delen of zakelijk gebruik is niet toegestaan. Wil je de soundcast zakelijk toepassen, neem dan contact met mij op.

  Kan ik meteen alle afleveringen beluisteren?

  De eerste 7 weken ontvang je wekelijks 1 aflevering (teaching). Door hiermee een week aan de slag te gaan, zul je merken dat het een diepgaand effect heeft. De week erna ontvang je een volledig hierop afgestemde teaching. Aan het einde van de 7 weken kun ja alle teachings onbeperkt beluisteren.

  Moet ik een smartphone hebben?

  Nee hoor, je kunt alles ook prima online via je web browser (internet) van je laptop, desktop of pc beluisteren en lezen.

  Zijn er bijkomende kosten?

  Voor het onbeperkt beluisteren van de aangeschafte soundcast zijn geen extra kosten. Let op dat als je via je telecom provider bijv. via 4G de soundcasts downloadt of beluistert er mogelijk kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon door hen berekend wordt. Daarom adviseren wij om alle afleveringen via een wifi verbinding te downloaden of te beluisteren.

  Wat is het verschil met een gewone podcast?

  Alle opnames van deze soundcast zijn opgenomen waarbij ik in afstemming ben met jou als luisteraar. Daardoor werkt de energie door, alsof we een live consult hebben.

  Werken deze teachings echt?

  Jazeker, uiteraard is het zaak dat je er zelf actief mee aan de slag gaat. Je krijgt adviezen en tools dat je ook echt stappen kunt zetten in je leven.

  Heb je vragen? Neem een kijkje in het bovenstaande overzicht. Kom je er na het doornemen van de antwoorden toch niet uit?
  Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
  Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

  error: oeps