Sterven - de tweede dood

Sterven - de tweede dood

Het staat ons allemaal te wachten en niemand ontkomt eraan: dood gaan. Wordt er bij ons in het Westen maar bitter weinig aandacht geschonken aan het belang van harmonisch sterven, in het Oosten is deze fase zelfs belangrijker dan de geboorte. 

Juist het hele proces wat eraan vooraf gaat en erna komt, is van grote invloed op je volgende incarnatie. Zou het daarom niet wrang zijn op het moment van ontkoppeling van de Levenskracht overmand te raken door lagere emoties, te verdwalen of te worden vastgehouden? De Teaching Sterven biedt zichtbaarheid voor wat betreft de kansen en valkuilen en laat ervaren dat iedereen zich goed kan voorbereiden.

Ontwikkeld vanuit eigen Wijsheid en bijna- doodervaringen, kennis uit het Tibetaans Dodenboek en de esoterische filosofie wordt er antwoord en inzicht gegeven op vele (prangende) vragen. Maar ook word jij uitgenodigd na te gaan denken over je sterfelijkheid, je gehechtheden, en afspraken omtrent je uitvaart. Wat er zoal aan de orde komt: wanneer ben je echt dood, hoe versterft een lichaam, het proces van ontkoppeling van de levensatomen. Waar blijft de ziel?

Wordt er na de dood recht gesproken? Hoe ga je om met lijden, pijn, angst en gehechtheid? Wat is de invloed van sterven in rust, harmonie, liefde of juist het tegenovergestelde? Heeft cremeren, begraven, het lichaam aan de wetenschap geven, donor- zijn, plotsklaps sterven invloed op deze overgangsfase? Hebben nieuwe methodes zoals resomeren, promesseren en ecoleren invloed op de overgangsfase?

Na deze Teaching is er een vervolg, gericht op de begeleiding, al dan niet op afstand, van een stervende. Gezien vanuit een natuurlijke dood, euthanasie, moord, zelfdoding, gehechtheid en ongeluk worden je aanreiken gegeven hoe en tot wanneer een gestorvene begeleid dient te worden.

Benieuwd wanneer jij kunt deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps