Inner Clearing 2

Inner Clearing 2

Het pad naar bevrijding is uitdagend en verrassend.
Het begint bij heling van innerlijke kindstukken, ego-gedrag en een oncontroleerbare geest.
Daarnaast tref je dieper op het pad naar persoonlijke vrijheid diverse verstoringsvelden aan:

  • fysiek
  • voorouderlijk
  • genetisch
  • energetisch

Deze verstoringsvelden houden je persoonlijk lijden in stand.
Om deze velden op te lossen en op dieper niveau te worden bevrijd, is er het traject “Inner Clearing”.

Inner Clearing stimuleert de natuurlijke stroming van verlichting, het ascentieproces. Omdat op het maximaal haalbare niveau wordt gewerkt, wordt het innerlijke contact met het Zelf hersteld. Door ontmanteling van parasitaire verbindingen maakt het mogelijk om is het contact met multidimensionale werelden, de universele Levenskracht en je connectie met de GodBron te herstellen. Oude patronen vallen weg, nieuwe waarheden en inzichten dienen zich aan en je ware doel op aarde zal vanuit een vanzelfsprekendheid en flow geleefd worden.

Herconfiguraties, Lichtcoderingen, zuiveringen, downloadingen en uitlijningen zorgen voor herstel tussen hart, hogere geest en ziel. Het resultaat is een natuurlijke toename van uitbreidend bewustzijn en een verankering van de hogere energetische lichamen in het fysieke lichaam. Daaruit voortvloeiend is een verdere bewustzijnsexpansie mogelijk naar uiteindelijk kosmisch bewustzijn.

Opbouw programma

12-strengen-DNA-sjabloon

DNA is het kernelement van wie wij zijn, zowel fysiek als spiritueel. Alle levens met al haar herinneringen zijn hier opgeslagen.

Helaas is de originele menselijke DNA-afdruk met haar twaalf-strengs DNA-sjabloon, losgekoppeld en is het hoger functionerende DNA verloren gegaan. De oorzaak ligt bij de mens zelf, die ervoor koos zijn bewustzijn af te sluiten voor zijn goddelijkheid en dieper afdaalde in de materie.

Vandaar dit DNA-revalidatieprogramma voor het totale DNA sjabloon, waardoor het bewustzijn van iedere cel zich zijn goddelijkheid gaat herinneren. Dit betekent een enorme upgrading voor het lichaamsbewustzijn en haar kristallijne structuren.

Hoe gaan we aan de slag?

Na aanmelding volgt een intake met daarin een uitleg hoe we te werk gaan. Om een effectief en maximaal resultaat te krijgen vinden alle zuiveringen plaats in de nacht, wanneer het fysieke lichaam en de menselijke geest in (betrekkelijke) rust is. Dit betekent dat waar jij ook bent, je altijd met het zuiveringsprogramma door kunt gaan.

Iedere week zullen, gedurende de nacht DNA-vervormingen van de desbetreffende streng worden gezuiverd. Het lichaamsbewustzijn ‘bekijkt’ als het ware in iedere DNA streng haar cellulaire herinneringen in andere tijdlijnen.

Omdat van te voren toestemming is gegeven voor eliminatie, kunnen de cellulaire herinneringen de keuzes gemaakt in het verleden, het heden of eventuele toekomsten vanuit een andere tijdlijn, veranderen.
Het totale DNA-revalidatieprogramma duurt 12 achtereenvolgende weken.

Zet de volgende stap naar bevrijding!

Meld je nu aan via deze link

Investering: € 375,=  inclusief begeleiding.

Dit bedrag is inclusief intake-gesprek en 12 weken lang wekelijks contact.
In overleg is betaling in drie vastgestelde termijnen mogelijk.

Benieuwd naar mijn andere activiteiten?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps