Healing & Teachings

Stargate Lichtwerk

Stargate Lichtwerk Teaching & Healing

Een gebroken hart vertroebelt. Onwetendheid houdt je gevangen.
Daarom: Healing & Teachings om je te bevrijden van illusies en aards drama en kennis aan te reiken zodat inzicht omgezet wordt naar innerlijke wijsheid. Je kunt kiezen uit individuele begeleiding of groepswerk.

Wanneer ik wijs
naar de ander
wijzen er drie vingers
naar mij

Stargate

INDIVIDUEEL

Het is niet het Licht
maar de schaduw
die je helpt te zien

Waar velen het bij praten houden, zo laten wij het brein voor wat het is. Liefdevol gaan we naar de ervaringen tot en met de oorsprong achter het probleem. Soms is er moed voor nodig het ‘monster’ in de ogen te kijken. Innerlijk kind stukken, geboortetrauma, energieoverdrachten, vorige levens, angsten….  Durf jij naar je schaduwen te kijken?

Klik hier om contact met mij op te nemen.

GROEPSWERK

Sterven; hoe dan?

Zoals ik nu leef
Zo leef ik verder
in het onstoffelijke

Eén van de weinige zekerheden die je hebt is de dood. Hoe jij sterft is essentieel voor je verdere incarnatiecyclus op aarde.  

Daarom deze groeps-teaching die uitdaagt over je eigen sterfelijkheid na te denken. Je voorbereid je geest te trainen, pijnstukken, angsten en controleverlies onder ogen zien, onafgemaakte situaties uitwerken en fabels en onwaarheden ontrafelen over cremeren, begraven, donorschap. 

Meer informatie en details over dit evenement vind je hier.

Engelen; Helpers en Dienaren

Verspreid over de kosmos zijn enorme aantallen en orden van engelenscharen. Een deel van hen zijn nauw met jou verbonden. Daarom deze groeps-teaching over aartsengelen, serafijnen, cherubijnen, sanobijnen.  

Onvergetelijk en indrukwekkend is je ontmoeting met je persoonlijke engelen. Net zo bijzonder is de verbinding te ervaren met de engelen die zorg dragen voor je vergeestelijking!

Meer informatie en details over dit evenement vind je hier.

Verbonden voor eeuwig
vanuit mijn wezen
wordt ik gedragen
door de stralen van het Licht

Texel

Loslaten en vrijgeven
in Eenheid slechts te Zijn

Er zijn levensvragen die verdiepende aandacht verdienen. En er is verstilling nodig om werkelijk te kunnen ervaren. Deze weekenden nodigen uit om nergens een etiket van oordeel op te plakken. Jezelf te observeren in hoeverre tegenstellingen je leven kleuren. Het is niet de bedoeling jezelf antwoorden te geven op vragen vanuit het denken. Maar deze te gebruiken als ingang om tot inzicht te komen. Iedere teaching draagt een ander onderwerp.

In de ochtenden en vroege avonden zijn er Teachings. De middagen staan in het teken van stiltewandelingen en (actieve) meditaties en (verdere) zelfreflectie.

Meer informatie en details over dit evenement vind je hier.

Wil kennis maken en de algemene informatie over de teachings op Texel? Lees dan hier verder.

Ben je nieuwsgierig naar welk thema wanneer wordt aangeboden?

Neem een kijkje op mijn Programma.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps