Clearing & Transmissions

Stargate Lichtwerk

Stargate Lichtwerk Clearing & Transmissions

Ik ben Dát, niets is apart
Dus ben ik Eén
met Dát wat ik ben
De zin van mijn bestaan

Stargate Lichtwerk Clearing & Transmission is erop gericht om verstoorde herinneringen van de ziel, die in haar 3D-ervaringen vastzit, op te sporen en te zuiveren. Systematisch worden blokkades en vervormingen van welk soort dan ook ontmanteld.
Clearing & Transmission is van een specifiek soort helingswerk, mede omdat je zelf (grotendeels) geen besef hebt wat de oorzaak is van het zogenaamde geheugenverlies van de ziel en haar fragmentatie. Er is immers nauwelijks zelfheling te realiseren. 

De levensenergie van een getraumatiseerde ziel is broos en kwetsbaar. En blijft het onmogelijk om verbinding te maken met je Heilige Hart (bovenste hartenchakra). Je mentale lichaam is afgesneden van hogere gedachten en zwaarmoedige emoties houden je klein.  De cirkel is rond doordat uiteindelijk een verzwakt immuunsysteem ontstaat, ontvankelijk voor allerlei soortige ziektes, schimmels, parasieten enzovoorts. Zelfs je DNA is beschadigd. Bovendien zet de verwonde ziel de deur open voor energetisch ongewenste bezoekers die jouw energievelden beschouwen als hun huis. 

De tweede kerngedachte van Stargate Lichtwerk Clearing & Transmissions is,  om door deze gerichte opening op je pad naar heelheid, verbinding met je eigen goddelijkheid te maken. En wanneer je dit verlangt: je verLichting en je persoonlijke relatie met God, de absolute Werkelijkheid, de Kracht, Macht die altijd Is, altijd zal Zijn en altijd Is geweest.

Twee gouden Stargates

Tijdens Stargate Lichtwerk Clearing & Transmissions werk ik samen met mijn twee gouden Stargates. Het bijzondere is dat ze complementair zijn aan elkaar. Door beiden te activeren ontstaat er een enorm krachtveld, als een enorme dynamo. De 24 karaats gouden legering verhoogt bovendien maximaal het spectrum aan energiegolven. Je brein hoeft van dit Werk niets te begrijpen.  Hoe gevangen ook in haar eigen trauma’s, je ziel zal de taal van Licht die tegen haar gesproken wordt, begrijpen.

heilge geometrie

Eeuwige Waarheid is Eeuwige Liefde
Eeuwige Liefde is God
God is Eenheidsintelligentie
Eenheidsintelligentie het Licht van mijn ziel

Individueel & groepssessies

Zowel op afstand & afstemming en tijdens de fysieke ontmoetingen, zijn de mogelijkheden van Stargate Lichtwerk Clearing & Transmission grenzeloos. 

In de ego- ofwel persoonlijkheidsontmanteling, wordt je gefragmenteerde ziel tijdens iedere sessie dieper geheeld. Zo ook je oorspronkelijke menselijke DNA-afdruk en b.v. je Lichtlichamen. Downloadingen, uitlijningen, activaties, een totale ontkoppeling van contracten, overeenkomsten, geloftes, mind control-programma ’s, kruisigingsimplantaten, valse matrixen, zwarte magie en andere (inter)galactische schaduwvormen,  zijn een noodzaak voor bevrijding. Alleen zó  bevrijd jij jezelf! 

Bij individuele sessies bespreken we van te voren wat urgent, wenselijk en zinvol is. Wanneer het gaat om groepssessies wordt er een programma aangeboden.

Gebruik je met regelmaat geestverruimende middelen dan is deze vorm van Stargate Lichtwerk ongeschikt. Gebruik je antidepressiva; overleg dit even.

Nieuwgierig waar jij aan kunt deelnemen? Kijk op Programma. Heb je vragen, stuur mij dan een mail en ik antwoord.

Nieuwsgierig waar jij aan kunt deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Programma.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps