Bevrijding trauma onderbewustzijn

Bevrijding trauma onderbewustzijn

Ontwaken is een innerlijk proces van transformatie en alleen zinvol, wanneer er sprake is van een stevige energetische basis. Een evenwichtig ontwikkelde wortelchakra is daarbij van belang, want hoe meer je ontwaakt, hoe meer donkere aspecten van verborgen schaduwfacetten aan het licht komen.

1D wortel-laag

Deze teaching is gericht op, een voor velen onbekende, interne laag in het wortelchakra: de 1e dimensionale wortel-laag. In dit gedeelte van het onderbewustzijn zijn universele overlevingsfrequenties verankerd, die ooit door het collectieve menselijke ras zijn gecreëerd.

Deze laag functioneert als een harde schijf, het is de geheugenopslag van alle levensstromen voor het ego. Alle cellulaire herinneringen uit vorige levens, huidige levens en eventuele toekomstige levens, werden en worden op deze harde schijf opgeslagen. Het moment dat dit gebeurt, wordt bijna altijd onbewust ervaren. Dit omdat het plaatsvindt in de periode van foetus, baby, tussen twee incarnaties in, of totaal onbewust en dus slapend tijdens het aardse leven.

Bevrijding van het fundament Lichtlichaam

Mentale en emotionele bevrijding van onbewuste pijnen, zoals negatieve archetypen en angstgedachtevormen, staat gelijk aan het ontkoppelen en vrijgegeven van diepe trauma-wonden.

Tijdens deze dag wordt er dan ook een einde gemaakt aan verdere manipulatie door schaduwwezens en negatieve desincarnaties. Omdat er geen sprake meer zal zijn van wederzijdse aantrekkingskracht, kunnen verborgen motivaties en percepties worden omgebogen, met als resultaat dat aan een stevige opbouw van het fundament van je Lichtlichaam gewerkt kan worden.

Het spreekt voor zich dat dit altijd in overeenstemming is met het karmisch pad wat ieder individu loopt. Is het moment daar, omdat de wil verbonden met het hart dit verlangen weergeeft, dan zal het maximaal haalbare gebeuren.

Bevrijd van individuele en zeker collectieve verborgen angsten, kan de innerlijke kennismaking met je onsterfelijkheid verankerd worden in je basisfrequentie. Dit weten zal steeds meer bewust kunnen worden ervaren en met onvoorwaardelijke liefde, in harmonie zijn met alles om je heen. Dit opent de innerlijke deur voor je persoonlijke relatie met de GodBron.

Programma

1 april 11.00 - 17.00 uur (uitloop mogelijk naar 17.30)

Ben jij het ermee eens dat schaduwen alleen dán krachtig zijn, wanneer ze verborgen en begraven blijven?
Wens jij te bouwen aan een stevig fundament voor je verdere groei in bewustheid?

Meld je dan aan.

Datum: zaterdag 1 april*
Tijd: 11.00 – 17.00 uur (uitloop mogelijk naar 17.30)
Locatie: Holistisch Centrum Lelystad, Kolkweg 20-36, 8243 PN Lelystad

Investering: € 95,00

*deze teaching gaat door bij minimaal 5 deelnemers

Meld je aan via deze link

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps