Algemene en annuleringsvoorwaarden

ALGEMENE EN ANNULERINGSVOORWAARDEN Stargate Lichtwerk versie juni 2020

Algemene en annuleringsvoorwaarden

 1. Tenzij anders vermeldt zijn de stencils die je mogelijk ontvangt na een sessie en tijdens teachings, themaweekenden, clearings puur ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling. Het is niet toegestaan om deze voor eigen commerciële doeleinden te gebruiken. 
 2. Bij individuele sessies kun je kosteloos afzeggen tot 1 werkdag voor de afgesproken datum. 
 3. Wanneer  je zonder reden deze individuele afspraak op de dag zelf niet nakomt, betaal je 50% van een consult van anderhalf uur. 
 4. Afzeggen van een afspraak is alleen geldig indien deze telefonisch of via de mail wordt gedaan. 
 5. Voor individuele sessies geldt na 60 minuten een kwartiertarief.  
 6. Het intake, mits 3 werkdagen voor de afspraak binnen per mail, wordt gratis uitgewerkt.
 7. Na iedere sessie ontvang je binnen 2 werkdagen een gratis verslag.
 8. Weet dat dit persoonlijk verslag voor derden een andere interpretatie kan hebben.
 9. Ik kan de datum van onze sessie afzeggen i.v.m. persoonlijke omstandigheden. 
 10. Bij deelname aan een teaching, themaweekend en clearing geldt dat bij annulatie het inschrijfgeld niet terug betaald wordt. (Uitzonderingen daargelaten).
 11. Ik de datum van een teaching, themaweekend en clearing kan afzeggen i.v.m. persoonlijke omstandigheden. Uiteraard wordt het inschrijfgeld per direct geretourneerd.
 12. Indien er is toegestemd om 3 dagen voor de individuele sessie en niets bij deelname aan teachings, themaweekenden en clearing, geen overmatig alcohol en/of geestverruimende middelen te gebruiken en ik constateer dat jij dat deze afspraak geschonden is, het mij is toegestaan je van verdere deelname uit te sluiten. Het totaal bedrag van de desbetreffende activiteit wordt niet geretourneerd.
 13. Wanneer jij tijdens een teachings, themaweekenden en clearing niet wenst te conformeren aan gedragsregels, het mij –indien praten geen oplossing biedt- toegestaan is je van verdere deelname uit te sluiten. Het totaal bedrag van de desbetreffende activiteit wordt niet geretourneerd.
 14. Wanneer er een klacht bestaat over mijn diensten of werkwijze hoor ik dit graag persoonlijk van je binnen 1 week.
error: oeps