Achter het moment van nu

Achter het moment van nu

‘In het moment van nu ligt alles omsloten’. 

Het zal me niets verbazen wanneer je deze uitspraak kent. Sterker nog; het met me eens bent dat het een waarheid is. Wie mij een beetje kent, weet dat ook achter deze waarheid een enorm pakket aan waardevolle informatie schuilt en dat deze er op wacht te worden ontrafeld. 

Daarom deze Teaching die je laat ervaren, inzichten biedt, de geest traint, het hart omarmt en de ziel laat spreken.

Een dag van ervaren

De betekenis van ‘in het moment van nu’ kent de uitdaging van puur ervaren. Niets in deze ervaring valt buiten dit moment. Immers het verleden ligt achter je met voor je de toekomst.

Kijken we achter deze waarheid, dan zien we dat in dit ene moment ‘alles omsloten ligt’. Dit woord betekent werkelijk alles! Zichtbaar en onzichtbaar. Het kent geen dualiteit, geen gehechtheden omdat er simpelweg niets anders is dan dit alles.

Waarschijnlijk besef je nu al een beetje de enorme diepgang en het krachtige statement ‘dat alles omsloten ligt in het moment van nu’ neerzet in de energie.

Maar hoe blijf je ‘in het moment van nu waarin alles omsloten ligt’ wanneer je in een persoonlijke crises zit? Wanneer de zwaarte van wereldse crisissen op je denkbeeldige schouders drukt? Er iets opwindends staat te gebeuren? Je in een blisss leeft?

Alles is, omdat er niet meer is dan dit alles

Zittend op een berg, ver weg van het ‘aardse gepeupel’ is het geen uitdaging, eerder een warm onthaal om in het moment van nu te blijven. 

Deze figuurlijke berg wordt deze dag vervangen door het geopende Veld van kosmisch bewustzijn wat door de twee geactiveerde gouden Stargates door mij wordt neergezet.

We reizen af naar gedachtenstrucuren, schaduwen, collectieve pijnstukken, de oorsprong van persoonlijke gehechtheid, programmaties van dualiteit, onvoorwaardelijke Liefde en het Eeuwige Zijn.

Er vinden hercoderingen plaats van valse tijdlijnen, valse realiteiten, genezing van cellulaire herinneringen  en maximale hereniging van verloren aspecten met je Lichtlichamen.

Achter het moment van nu
11 juni 2022 10.30 - 17:00

Locatie: Praktijk Beker, Lelystad
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Investering: € 85,00 inclusief thee, koffie en iets lekkers

Minimaal aantal deelnemers: 5

Meld je nu aan via deze link

Benieuwd waar, wanneer en waar aan jij kunt deelnemen?

Neem een kijkje op mijn Programma voor data, tijden en andere activiteiten.

Heb je vragen? Stuur me een mail of bericht via de contactpagina.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

error: oeps